pc --- lcd bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
pc --- lcd bağlantısı
arkadaşlar bizim lcd nin arkasında böyle bir giriş var. bunu bilgisayarla bağlamak istiyorum ama sokacağım kablonun sanırsam iki yönü de o şekil olmalı çünkü monitördeki girişi tek kablolu yani yeni ek kablo mu almam lazım yoksa bir yerden yapılır mı ? Kablosu ne kadarddır acaba kablo varsa

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
ekran kartının HDMI çıkışı var mı? yoksa VGA çıkışını kullanabilirsin.TV de HDMI girişi var scart girişinin yukarısında usb girişe benzeyen yerdir orası.ekran kartınında HDMI çıkşı varsa onu kullanabilirsin. kablo fiyatına gelince fiyatı çok farklı olabilir uzunluğuna gire markasına göre. ben 6 mt HDMI kabloyu 60 TL ye almıştım. söylediğim gibi fiyatları çok değişkendir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartında hdmi varsa al 2-3 metrelik hdmi kablo kullan.. vga dan daha iyi görüntü kalitesi verir.
hdmi kabloya çok para vermeyede gerek yok 20 liralıkla 60 liralık arasında tekfark kablonun sağlamlıgı olur.
kabloyla ip atlamayacagına gore ucuzu iş görür

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Vga ile denedim ama birde extra ses kablosu aldim bunu unutma vga ses almaz. Kaliteye gelince hdmi ile arasinda hiç fark. Gormedim. hd kalite ayni. Tek sorun bence ugrasma hdmi ki ekran karti al. Yada mediaplayer

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
ekran kartında hdmı yokta dvı yanı geniş beyaz giriş varsa dvı ı hdmı a çeviren kablolar var onlardan alıp kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt