Pc kitlenme Sorunu [ Çıldırmak Üzereyim ]!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakerguven

Üye
    Konu Sahibi
Pc kitlenme Sorunu [ Çıldırmak Üzereyim ]!
Arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum sinirden. Bilgisayarımda inanılmayacak seyler olmaya başladı mesela gece msnde konusabiliyorum yada mozillayı çalıstırabiliyorum sonra pcyi kapatıp yattım. Sabah kalkıp pcyi açtıgımda msn çalışmıyor, mozillaya tıklıyorum açılmıyor. Silip tekrar kurmayı denedim 2sini de silip kuruyorum açılıyor pcyi kapatıp actıgımda gene gidiyor. Pcde donanımsal bir dengesizlik mi var yoksa bi virüs mü var bilemiyorum. Biraz önce pcye format attım ORJINAL Lisanslı Windows 7 32bit Ultimate kullanıyorum. Gerekli olan bikac programı kurdum bunlara artı olarak msni de şimdi de msne tıkladıgımda pc takılıyor(Live Messenger 2011). Dedim tamam msnsiz idare ediyim mozilladan facebook'a giriyorum herhangi bi videoyu tıkladıgımda pc kitleniyor. Dedim tamam video da izlemiyim bari Tivibu'yu yükleyip Tv seyredeyim. Tivibuyu çalıştırıyorum gene pc kitleniyor. Bi çözümü olan varsa Allah rızası için söylesin sabrımın son noktasındayım yoksa ben bu pcyi patlatıcam.

550W Psu
Amd Athlon x2 64 4800+
Geforce GTS250
2*2 4Gb Kingston 1066Mhz Hyperx ram
Biostar TF8200+ Anakart

Utku

Utku

Üye
Pcnin kasasını aç ekran kartındaki tozu görünce şaşır ve temizle sonra kasadaki görünen yerlerdeki tozları temizle.sonra pc yi aç ve kitlenmediğini gör:ehe

burakerguven

Üye
    Konu Sahibi
yok bro ya pcye gözüm gibi bakıyorum tek bir toz göremezsin :D onla alakalı değil bro ya bi cinslik war ama cözemedim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
overclok yaptın mı işlemciye

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Aynı Sorun Bendede Var :) Hemde Durduk Yere Çıktı :)

Perfect!

Üye
ram le ilgili sanırım.. ram i sök slotları kontrol et hatta başka slota tak tekrar dene

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sanmıyorum Öyle Düzeleceğini :) Anakart'a Jel Sürün Felan Diyor Anlayan Arkadaşlar Ama Denemedim :D

Perfect!

Üye
bahsettiği sorunu yaşadım.. ısınma kaynaklı olacağı için öyle diyorlar ama anakartta bir kere jel sürdüğünde ömür boyu gider.ki zaten kasayı kendin toplamamışsan jel kasa toplandığında sürülür.

ramlerin veri transferi sağladığı düşünülünce dediğim mantıklı.. rami sök ve tak % 70-80 işe yarayacaktır..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Deneyelim :)

Perfect!

Üye
sonuç?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Daha Berbat Oldu :aha::aha::aha:

Perfect!

Üye
kontrol et tekrar oturmamıştır tam

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Oturdğuna Eminim :) İyice Oturması İçin Tekmeleyimmi Ne Yapayım :aha::aha:

Perfect!

Üye
nasıl yaptın ne bileyim :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Yok Abi Şimdi Buldum Sorunu Bende Gizli Dosya Virüsü'mü Ne Zımırtı İse O Varmış :'(

burakerguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim nasıl çözdüğünü anlatrısan sevinirim aynı dertten bende de var kafayı yemek üzereyim

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
kardeşim nasıl çözdüğünü anlatrısan sevinirim aynı dertten bende de var kafayı yemek üzereyim

Forumda PC Yazılım genel bölümünde AutoPlay virüsü nedir ve çözümü diye konu var :) oradan çözebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt