Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc kendini kapatıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouzqanaq31
Üye
Konu Sahibi
pc kendini kapatıyor
ya arklar bnde 4 çekirdekli
PCI Express 1.0 x16: Sapphire Radeon X1550 ekran kartı
250gb hard disc pc war normal nette dolaşırken bilgisayarda bişi yok ama oyun girdinmi 5dk içinde kendini kapatıyor bilgisayar ne yapmam lazım ..!
hmm.. bana kalırsa büyük ihitmalle sorun güç kaynağında.bence siz başka bi güç kaynağı bulun.bilgisayarınızda bi kaç gün deneyin.böylece sorunun güç kaynağında olup olmadığını anlayabilirsiniz.Ama baska biseydense onu bilemiyorum üzgünüm
Nedved
Emekli Yönetici
Sorun işlemcinde olabilir...İşlemcini kontrol et , eğer işlemcinin soğutucusu anakarta tam oturmamışsa PC otomatik olarak kapanır...Diğer bir ihtimal işlemcinin bozulmuş olması...Farklı bir işlemciyle bilgisayarını açmayı dene...
Sorun işlemcinde olabilir...İşlemcini kontrol et , eğer işlemcinin soğutucusu anakarta tam oturmamışsa PC otomatik olarak kapanır...Diğer bir ihtimal işlemcinin bozulmuş olması...Farklı bir işlemciyle bilgisayarını açmayı dene...
Büyük ihtmalle işlemciden ısındığından dolayı reset atıyordur SpeedFan programından işlemcinin ısısını öğrenebilirsin..
neongti
Üye
aynı sorun benim labtopumdada var oyun oynadığım zaman 5 dk da kapatıo
! AhmeT !
Üye
Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle işlemcinin ısısından kaynaklanıyor
Symbiont
Üye
eğer overlock fanatiğiysen ya ekran kartı ya cpu yada kesin psu dan dır psunu 750 den aşağı kullanma derim
crazy_gokhan
Üye
sadece işlemcidden olmayabilir başka donanımlarda ısınıyor olabilir onun için donanımların ısısına bak...
ByDeMiRBiLeK
Üye
Büyük İhtimal PC nin içi tozludur benim Laptopun da böyle ibr durumu oldu Servis İçinin Toz olduğu için bazı şeyleri engellediğini söylemişti... Servise götür çektir...
Büyük İhtimal PC nin içi tozludur benim Laptopun da böyle ibr durumu oldu Servis İçinin Toz olduğu için bazı şeyleri engellediğini söylemişti... Servise götür çektir...