pc kendini kapatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouzqanaq31

Üye
    Konu Sahibi
pc kendini kapatıyor
ya arklar bnde 4 çekirdekli
PCI Express 1.0 x16: Sapphire Radeon X1550 ekran kartı
250gb hard disc pc war normal nette dolaşırken bilgisayarda bişi yok ama oyun girdinmi 5dk içinde kendini kapatıyor bilgisayar ne yapmam lazım ..!:bilmem:

Doğan

Üye
kapatıyor mu yeniden mi başlatıyor?

ouzqanaq31

Üye
    Konu Sahibi
tümden kapatıyor ..!

Doğan

Üye
tümden kapatıyor ..!

hmm.. bana kalırsa büyük ihitmalle sorun güç kaynağında.bence siz başka bi güç kaynağı bulun.bilgisayarınızda bi kaç gün deneyin.böylece sorunun güç kaynağında olup olmadığını anlayabilirsiniz.Ama baska biseydense onu bilemiyorum üzgünüm :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sorun işlemcinde olabilir...İşlemcini kontrol et , eğer işlemcinin soğutucusu anakarta tam oturmamışsa PC otomatik olarak kapanır...Diğer bir ihtimal işlemcinin bozulmuş olması...Farklı bir işlemciyle bilgisayarını açmayı dene...

Doğan

Üye
Sorun işlemcinde olabilir...İşlemcini kontrol et , eğer işlemcinin soğutucusu anakarta tam oturmamışsa PC otomatik olarak kapanır...Diğer bir ihtimal işlemcinin bozulmuş olması...Farklı bir işlemciyle bilgisayarını açmayı dene...

evet buda olabilir :oke:

L@zKoPaT

Üye
Büyük ihtmalle işlemciden ısındığından dolayı reset atıyordur SpeedFan programından işlemcinin ısısını öğrenebilirsin..

neongti

Üye
aynı sorun benim labtopumdada var oyun oynadığım zaman 5 dk da kapatıo

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle işlemcinin ısısından kaynaklanıyor

Symbiont

Üye
eğer overlock fanatiğiysen ya ekran kartı ya cpu yada kesin psu dan dır psunu 750 den aşağı kullanma derim

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
sadece işlemcidden olmayabilir başka donanımlarda ısınıyor olabilir onun için donanımların ısısına bak...

ByDeMiRBiLeK

ByDeMiRBiLeK

Üye
Büyük İhtimal PC nin içi tozludur benim Laptopun da böyle ibr durumu oldu Servis İçinin Toz olduğu için bazı şeyleri engellediğini söylemişti... Servise götür çektir...:oke:

Symbiont

Üye
Büyük İhtimal PC nin içi tozludur benim Laptopun da böyle ibr durumu oldu Servis İçinin Toz olduğu için bazı şeyleri engellediğini söylemişti... Servise götür çektir...:oke:
Ne gerek var aç içini sok süpürgeyi çektir:pro:

kaan2222

kaan2222

Üye
arkadaşım büyük ihtimalle işlemciden yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt