pc kendi kendine açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
pc kendi kendine açılıyor
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.Öncelikle eğer benzer bi konu varsa özür diliyorum mobildeyim uyuşukluğum tuttu arama yapmadım.Gelelim sorunuma,bilgisayarım dell in inspiron serisinin 5110 modelli bilgisayarı.Bllgisayarı beklemeye aldığımda bi süre sonra kendiliğinden açılıyor.Ilk aldığımda böyle bi sorunum yoktu ama sonradan oldu.Hatta bu sorun yüzünden bilgisayarım uzun süre açık kaldı ve virüs bulaştı.Önerileriniz nelerdir?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benimde dell inşpron 5010 laptopum var ben de arası oluyor

LUCENZO_

LUCENZO_

Üye
Son zamanlarda taktığınız yeni donanım var mı? Ya da kurduğunuz yeni bir yazılım. Sorun virüslerden dolayıda olabilir bunu anlamak için görev yöneticisinden sizin hesap adınız altında çalışan yabancı uygulamaları tespit edip buraya yazmak.
İyi forumlar.

muqiwara

muqiwara

Üye
Önce Virüsden mi olduğunu Anlamak İçin bi Format Atmanı Tavsiye Ederim. Yine olmassa donanımsal birşeydir Diye Düşünüyorum.

LUCENZO_

LUCENZO_

Üye
Önce Virüsden mi olduğunu Anlamak İçin bi Format Atmanı Tavsiye Ederim. Yine olmassa donanımsal birşeydir Diye Düşünüyorum.

Virüs olup olmadığını anlamak için formata gerek yok. Yanlış bilgi vermekten kaçınalım lütfen.

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
format imkansız arkadaşlar bilgisayar alınalı 2-3 ay oldu son zamanlarda takdığım bi donanım da yok sürekli aynı şeyler takılı bilgisayar fanı,mouse,kulaklık,internet kablosu ve virüs olmadığını düşünüyorum çünkü virüslüyken hiç birşeyi çalıştıramıyordum şimdi herşey çalışıyor

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş mouse sorun yapıyordur açılırken bios ayarlarına gir biraz araştır orada WAKE FROM USB seçeneğini kapat aynı sorun bendede vardı maus takılı oldugu zaman 1mm bile kıpırdıyınca uykudan uyandırıyor

- - - Eklendi - - -

kardeş mouse sorun yapıyordur açılırken bios ayarlarına gir biraz araştır orada WAKE FROM USB seçeneğini kapat aynı sorun bendede vardı maus takılı oldugu zaman 1mm bile kıpırdıyınca uykudan uyandırıyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bios secenegini oneren arkadasimiz guzel bir noktaya deginmis, bu secenegi denemelisin.

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bilgisayar elimde değil ama tavsiyen için sağol bi ara bütün fişleri çekip de denemiştim bişey olmamıştı sorun ondan büyük ihtimalle

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi

Denediginde sonucu yazarsan sevinirim :)

aradan çok uzun bi zaman geçti ama belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum :) evet sorun biosdanmış usb wakeyi off yapınca sorun düzeldi teşekkürler şimdi de başka bi sorun var kulaklık kablosu takılı ama ses dışardan geliyo

ugur1000

ugur1000

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt