panzehir2
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam, sizin işlemci ne pekibence alakası yok 512 ekran kartlı 2 gb ramlı ekran kartının markası yok galiba pc fırtına gibi sadece yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarıyor.. ben advanced system care ve aynı üreticiden driverboster kullanıyorum pro sürümleri nette var bir bak istersen işe yarıyabilir olmadı bir virüs taramasına sok
Evetişlemci şu intel core i3 falan yazan yermi
EvetSizde bir denge var hocam her parça orta düzeyde seçilmiş
valla benimde vasat ucuza almıstım kasa yandıgı icin ama kasmıyor bakın bi istersenizEvetSizde bir denge var hocam her parça orta düzeyde seçilmiş
valla benimde vasat ucuza almıstım kasa yandıgı icin ama kasmıyor bakın bi istersenizÖneri - Benim kasam bu Ekran kartı ve İşlemci ? - MaxiCep
yanı ben bunu ucuz topladım zaten assasins creedleri mw3 leri black opsları falan oynadım bunlaPC özellikleri benimki gibi neredeyse bendede 0 kasma oyunlar hariç +2012
Ben 500 e topladimvalla bende zamanında masaüstüne 1100 lira vermiştim şimdi para etmez sanırım
Nasil abi bende asassins creed revulation falan kasmiyor black ops kasmiyor revize et kasiyosaiyi toplamışsın valla bende gta san adreas ve cod 2 yi bile kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?