jr01
Üye
Pc ile telefonum arasında bağlantı kuramıyorum. Nasıl yapmalıyım? [USB]
merhaba arkadaşlar bende nokia 2220S modeli var. Nokia Pc suite programını kullanmak için önce telefon ile bilgisayar arasında bağlantı kurmam gerekiyor. Telefoncudan kabloyla beraber aldığım cd deki herşeyi kurdum fakat bağlantı sağlayamadım. Telefonumu ve sahip olduğum kablonun resmini altta paylaşayım. Bu kablo için hangi driver veya driverler yüklemeliyim. Yükleme sırasını ve neler yüklemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.
bilgilendirme [Nokia 2720f - 2220s] için aynı kablolar kullanılıyor.Ben Pc suiteden telefonumu modem olarak kullanmak vb. şeyler için istiyorum fakat pc ile bağlantı bile sağlayamıyorum. Hangi programları hangi cable driverlerini yüklemeliyim?
telefonu pc ye taktığımda telefonda hiçbir şeçenek çıkmıyor.Telefonda ne ayarlar yapmalıyım?
bilgilendirme [Nokia 2720f - 2220s] için aynı kablolar kullanılıyor.Ben Pc suiteden telefonumu modem olarak kullanmak vb. şeyler için istiyorum fakat pc ile bağlantı bile sağlayamıyorum. Hangi programları hangi cable driverlerini yüklemeliyim?
telefonu pc ye taktığımda telefonda hiçbir şeçenek çıkmıyor.Telefonda ne ayarlar yapmalıyım?