PC ile Telefon arasında Dosyaları Senkronizasyon Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
PC ile Telefon arasında Dosyaları Senkronizasyon Yapmak
Selam,
Arkadaşlar, PC'imdeki bazı dosyaları telefonumda tutuyorum. Ancak bunları genellikle güncellemem gerekiyor. WiFi üzerinden senkronize etmek istiyorum.
Bunun için Remote Web Desktop, AndroidSyncManger, WebSharing Lite v.s. gibi birkaç program denedim. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Eğer PC ile telefon aynı wifi üzerinden bağlanıyorsa sıkıntı yok. Farklı wifi üzerinden bağlanıyorsa PC ile Telefon arası bağlantı kuramıyorum.

Farklı wifi üzerinden bağlansam bile senkronizasyon yapabilen (Mesela telefonun Wifi MAC adresi ile) program var mı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
Yardımcı olabilecek kimse var mı?

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
Yardımcı olabilecek kimse var mı?

blacktalon

blacktalon

Üye
belki wifilerin ip nosunu aynı yaparsansan olabilir bi dene ama bağlantının gitme riski de var

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
belki wifilerin ip nosunu aynı yaparsansan olabilir bi dene ama bağlantının gitme riski de var
İlkmesajımdaki isimlerini verdiğim programları evimde kullanabiliyorum. Çünkü PC ile telefon aynı kablosuz modeme bağlı. İşyerinde ise Wifi Ayrı, PC'nin interneti ayrı yerden besleniyor. İşyerinde telefonun IP'si 192.168... diye başlayan İnternal IP'si görünüyor. Öyle program olmalı ki telefon dünyanın diğer ucunda dahi olsa, telefonun o onki IP'sini PC'den kullanarak otomatik dosya senkronizasyonu yapabileyim.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

blacktalon

blacktalon

Üye
Oyle birsey bulursan bana da soyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt