messevim Üye teknolojibaronu' Alıntı: Çift ekran kartını geçtim hangi PC daha ileri görüşlü 755M mi 750M mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Buda sorumu ? 755m tabii daha performaslıdır.
teknolojibaronu' Alıntı: Çift ekran kartını geçtim hangi PC daha ileri görüşlü 755M mi 750M mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Buda sorumu ? 755m tabii daha performaslıdır.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi messevim' Alıntı: Buda sorumu ? 755m tabii daha performaslıdır. Genişletmek için tıkla ... artık gidip elle bakmak lazım.Tasarım önemli.
messevim' Alıntı: Buda sorumu ? 755m tabii daha performaslıdır. Genişletmek için tıkla ... artık gidip elle bakmak lazım.Tasarım önemli.
-Emre Üye bence pcni formatla avastı tavsiye etmem. F-secure ücretli versiyonunu kullan ben çok memnunum çok da pahalı değil
bence pcni formatla avastı tavsiye etmem. F-secure ücretli versiyonunu kullan ben çok memnunum çok da pahalı değil
Hasand. Üye Arkadaşım sen windows 7 ye gerı don bende pc ye wındows 8 yuklememıstım aynı sorun basıma geldı ben tekrar windows 7 ye dondum
Arkadaşım sen windows 7 ye gerı don bende pc ye wındows 8 yuklememıstım aynı sorun basıma geldı ben tekrar windows 7 ye dondum