THEKANS
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşlemciyi Kontrol Et. "Termal Macunu" Yenile.mrb arkadaslar ben bilgisayari temizliyim dedim anakart soktum kasayi iyice temizledim sonra herseyi taktim ekrana goruntu gelmiyor bu arada sistemim
pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
gigabyte es2l mothboard
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpuanakart yanmis olabilirmi cunku ayni sey basima tek gelmiyor bir kere pc res atti sonra acilmadi ayni sey oldu anakart degisti... ram cikardim otmuyor anakart hoperler bagli
snde herşeye termal macun öneriyorsun işlemci ısınsa pc kasar görüntü vermemek gibi birşey yapmazpcnin parçalarından biri yanmıştır başka bi pc al ramlerı dene ekran kartını dene işlemciyi dene olmazsa anakart yanmışİşlemciyi Kontrol Et. "Termal Macunu" Yenile.
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghzbilgisayara elektrik gidiyor mu
kardesim noob deilim kart veya ram veya islemci yanca pc oter
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghz lga 775
ram 2gb ddr2
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpu
saol anakart yanmisramde sorun yoksa anakart yanmıştır
ne marka anakart alacaksın şimdi birde bnce anakart yerine pcyi sıfıdan yapabilirsin birşey sürekli anakart yakıyor çünkü önceden de başına gelmişkardesim noob deilim kart veya ram veya islemci yanca pc oter
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpu
saol anakart yanmis
Pc de termal macun olmassa pc acilmaz pc sistemlerinde en cok islemci isinir.snde herşeye termal macun öneriyorsun işlemci ısınsa pc kasar görüntü vermemek gibi birşey yapmazpcnin parçalarından biri yanmıştır başka bi pc al ramlerı dene ekran kartını dene işlemciyi dene olmazsa anakart yanmış
1 2 saat bekleyince yine açılır termal macunsuz belki işlemci yanar ama yinede açılırPc de termal macun olmassa pc acilmaz pc sistemlerinde en cok islemci isinir.
ben bir kere termal macunu degistirmek istemistim. dandik bir termal macun surmustum pc acilmamisti.1 2 saat bekleyince yine açılır termal macunsuz belki işlemci yanar ama yinede açılır
bn de eski pcmi termal macunsuz kullandıydım 1 2 günben bir kere termal macunu degistirmek istemistim. dandik bir termal macun surmustum pc acilmamisti.
Açılır sen biosdan işlemci sıcaklığına bakana kadar tak kapanır1 2 saat bekleyince yine açılır termal macunsuz belki işlemci yanar ama yinede açılır
burda sorun açılmaması değil görüntü gelmemesi değil miben bir kere termal macunu degistirmek istemistim. dandik bir termal macun surmustum pc acilmamisti.
zaten sorun çözüldüburda sorun açılmaması değil görüntü gelmemesi
ayara bağlı pentium 4 üm 85te kapanırdıçünkü 100 dereceye kadar çıkar işlemci kendini kapatır
aynn sürekli aç kapa yapar ama çalışır sorunsuzçünkü 100 dereceye kadar çıkar işlemci kendini kapatır
haklisinburda sorun açılmaması değil görüntü gelmemesi değil mi
P4mu var sendeayara bağlı pentium 4 üm 85te kapanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?