Tavsiye PC format atılmış gibi oldu

Sponsorlu Bağlantılar

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
PC format atılmış gibi oldu
Bilgisayarım D klasörü içindeki "Halil bilgisayar" adlı bir program gibi birşey vardı (30 gb) yedek sanıp sildim bilgisayarı kapanıp açıldığında hicbir uygulamayı çalıştırmaz hale geldi.. Ne internet ağı görebiliyorum nede sistemi geri yukleyebiliyorm tema da değişmiş nasıl çözebiliriz..
İnternete bağlamayı becerirsem windows uptade halledermi sizce ??
Yoksa format mi gerekli gerci windows uptade de çalışmaz belki

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
geçmiş olsuın

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:D format

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Format atılmış gibi olsaydı böyle olmazdı. :no:
#ÇareFormat

sergen alkan

sergen alkan

Üye
Bilgisayarım D klasörü içindeki "Halil bilgisayar" adlı bir program gibi birşey vardı (30 gb) yedek sanıp sildim bilgisayarı kapanıp açıldığında hicbir uygulamayı çalıştırmaz hale geldi.. Ne internet ağı görebiliyorum nede sistemi geri yukleyebiliyorm tema da değişmiş nasıl çözebiliriz..
İnternete bağlamayı becerirsem windows uptade halledermi sizce ??
Yoksa format mi gerekli gerci windows uptade de çalışmaz belki

update yapmayı deneyin.. olmazsa arkadaşların dediği gibi format atmak sorunu çözecektir.
bilgisayarınızda gereksiz dosya olduğunu düşünüyorsanız size 2 program önerebilirim.
Bir tanesi CCleaner diğeri ise adlı program.
İkisi de temizleme işini iyi yapan programlardır. CCleaner'ın ücretli sürümü de var isterseniz satın alıp kullanabilirsiniz.

adlı program ise ömür boyu ücretsiz olup kullanması basit ve güçlü bir programdır. CCleaner'ın özelliklerinden farklı olarak virüs taraması yapabiliyor -diğer virüs programlarını kaldırmanıza gerek yok- isterseniz tek tıkla bilgisayarınızı hızlandırıyor.
Ben ikisini de kullanıyorum.
Programı indirmek için tıklayabilirsiniz.

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm teşekkürler herkese..
Msconfig hizmetlerin tümü kapanmış o yüzden olmuş.. Bende nedeni başka bir şeye bağlıyordum...

• Beğen
Tepkiler: sergen alkan
Takipçi Satın Al

Üst Alt