hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim kasa odadan çalışıyor olacak ama görüntü tv ye gidiecek yan odaya ekran yansıtma gibi düşün intel widi ile ekran yansıtılıo ama benim işlemcim amd olmuyor bende diyorum ki wifi ile görüntü aktarmanın yolu varmı.Ekran Pixselinden Kaynaklanan Bişey Olabilir.TV FHD Mı? Ekran Çözünürlüğünü En Düşüğe Al TV Ye Öyle Bağla GÖrüntü Vermesi Gerek.Ekranı Derken Ne Amaçlı Kullanacaksın?
bende şöyle bir kablo mevcut dönüştürülü kablo dilime deydirdiğim zaman elektirik geliyorbaşka bir hdmi kablosu ile deneyin
tvnizde hmdi 2.0 veya daha üstü var
kablo uyumsuz olabilir
Çözünürlüğün 4:3 Filan yada Daha Farklı HD Çözünürlüğe Alıp Dene Tekrar.Bi Ara Başıma Gelmişti yada Ekran Kartı HDMI Portundan Çıkış Vermiyor Olabilir O Anda.Dediğin Şekilde Biraz Zor Gibi Kablosuz Görüntüde Çok Kasar.Anca PCdeki Videoyu Ivır Zıvırı Yansıtırsın yada Şarkı Resim Diye Düşünüyorum.
Tv Nin markası LG 49 UF 6407 4K TVtelevizyonunun markasını söylersen yardımcı olabilirim.
Hdmi ile bagla pc yi tv ye sonrapc den sag alttan islem.merkezini ac yansita tikla ve yineleyi sec. Ardindan tv nin kumandasindan hangi marka bilmiyorum smart kismindan yada ayarlardan hdmi veya usb olur sen hdmi i sec ben.bu sekilde bagliyorum
bilgisayarın laptop mu, masaüstü pc mi?bende şöyle bir kablo mevcut dönüştürülü kablo dilime deydirdiğim zaman elektirik geliyorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende öyle bir şeçenek yok ekran kartı programında google okudum çözünürlük düşürün diye ama hdm portu için çözünürüklük düşürme bölümü yok öyle şeyleri zaten yansıtabiliyorum pc nin görüntüsünü tvye yansıtamıyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tv Nin markası LG 49 UF 6407 4K TV
bakın tv ye bağlıyorum kabloyu hdmı girişini şeçiyorum pc sonra açıyorum sinyal yok diyor ekrana görüntü gelmiyor
kabloyu pc çıkardığım zaman pc bip liyor kablo takılı iken biplemiyor
masaüstü pc kablolu internet kullanıyorumbilgisayarın laptop mu, masaüstü pc mi?
wifi varmı pc inde?masaüstü pc kablolu internet kullanıyorum
wifi adaptörüm var flaş bellek şeklindewifi varmı pc inde?
O zaman wifi üzerinden olması gerek eğer olmuyorsa lg smart tv uygulaması indirip onunla deneyebilirsin. Alternatif olarak telefonundanda yansıtabilirsin.wifi adaptörüm var flaş bellek şeklinde
telefon ne alaka benim pc nin görüntüsü yansıtmam gerek ne yani pc nin wifi özelliğimi olmalı ?O zaman wifi üzerinden olması gerek eğer olmuyorsa lg smart tv uygulaması indirip onunla deneyebilirsin. Alternatif olarak telefonundanda yansıtabilirsin.
pc yi tv den mi kullanmak istiyorsun yoksa sadece görüntümü yansıtacaksın?telefon ne alaka benim pc nin görüntüsü yansıtmam gerek ne yani pc nin wifi özelliğimi olmalı ?
pc yi tvden kullakmak istiyorum odalar ayrıpc yi tv den mi kullanmak istiyorsun yoksa sadece görüntümü yansıtacaksın?
kasayı monitöre bağladığın kabloya benzer bir kablo örneğin hdmı kablosu ile bağlantı yapabilirsin. ancak bunun için bilgisayarında görüntü ayarları yapman gerekiyor. televizyonun 4k olduğundan görüntü ayarı yapmak şart.pc yi tvden kullakmak istiyorum odalar ayrı
kasayı monitöre bağladığın kabloya benzer bir kablo örneğin hdmı kablosu ile bağlantı yapabilirsin. ancak bunun için bilgisayarında görüntü ayarları yapman gerekiyor. televizyonun 4k olduğundan görüntü ayarı yapmak şart.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayarak nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
kasayı monitöre bağladığın kabloya benzer bir kablo örneğin hdmı kablosu ile bağlantı yapabilirsin. ancak bunun için bilgisayarında görüntü ayarları yapman gerekiyor. televizyonun 4k olduğundan görüntü ayarı yapmak şart.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayarak nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
Nasıl yapacağını önerdiğiniz program nedirTv ve pc miracasti destekliyosa miracast kullanmayi deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?