Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc dondu. kapattım açtım görüntü gelmiyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ready19
Üye
Konu Sahibi
pc dondu. kapattım açtım görüntü gelmiyor
arkadaşlar pc film izlerken birden dondu bekledim sonra kapadım açtım ekran gelmedi ne yapabilirim monitor ışıgı yanıp sönüyor hiç ekran gelmiyor
06kubilay06
Üye
ekran kartında bir hasar olabilir film izlerken PC kasan ısındımı eger cok ısınmışsa ekran kartı yanmış olabilir
Kasayı aç monıtoru bagladıgın ekran kartını sök cıkart... Monıtoru anakarttakı goruntu gırısıne yanı onboard ekran kartına bagla pc acılır goruntu gelır.. Daha sonra anakartın cd sını tak ve vga drıver yukle
yada yenı ekran kartı alacaksın...
06kubilay06
Üye
eğer kasa hava almıyacak br konumda ve fanın içi toz ile dolmuşsa ısınır ekran kartını yakmış olabilir
Kasayı aç monıtoru bagladıgın ekran kartını sök cıkart... Monıtoru anakarttakı goruntu gırısıne yanı onboard ekran kartına bagla pc acılır goruntu gelır.. Daha sonra anakartın cd sını tak ve vga drıver yukle
bencede bu kadar aceleci olma benım dell laptobum vardı bı ara bırden ekran gıttı sorun ana karttaymıs tamır 500 tl :d ama teknolojıde çoook değişik yerlerde cok degısık sorunlar cıkıyo en ıyısı ıyı bır servıse gotur
bencede bu kadar aceleci olma benım dell laptobum vardı bı ara bırden ekran gıttı sorun ana karttaymıs tamır 500 tl :d ama teknolojıde çoook değişik yerlerde cok degısık sorunlar cıkıyo en ıyısı ıyı bır servıse gotur