pc den tele verı aktarmak yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mnemosynee

Üye
    Konu Sahibi
pc den tele verı aktarmak yardım
arkadaslar ben 15 gun once nokıa 5800 xpress aldım telde hıcbır sıkıntım yok su an cok sukur ama alırken cd verdıler ıcınde OVI gıbı bır cok tarz bısı cıktı pc yukledım bunları duruyor sımdı ben bılgısayarımdan telıme tema muzık bırcok verı aktarmak ıstıyorum usb baglantısı ıle sıkıntım su verı aktarmadan once pc ıle telefon arasında kısısellestırme veya farklı bır ıslem yapmam gerekıyormu yoksa dırekt olarak tema veya herhangı verı ındırsem sıkıntı olurmu bu konuıda yardıma ıhtıyacım var sımdıden alakanız ıcın tesekkurler

haltie

haltie

Üye
lütfen destek konularını symbian destek bölümüne açalım

ovi suit yada pc suit öylece kullanabilirsin veri aktarırken bilgisayarıma girip ordanda dosya transfer edebilirisin

pruva

Üye
arkadasım hiç ugrasma kart okuyucu ile at kurtrul

haltie

haltie

Üye
program yüklerken pcdeki programı karta atmadan pc üzerinden telefona kurabilirsin pc suit yada ovi suit yoluyla bu bir artısı daha onlarca var

mnemosynee

Üye
    Konu Sahibi
alakanız ıcın cok tesekkurler ama derdımı anlatamadım tam olarak sanırım usb kablosu ıle dıyelım herhangı sıteden tele verı akıtarcem verı aktarmadan once cep telı ıle pc arasında once bır ıslem yapmak felan gerekıyormu nokıa servısınden arasında bır ıslem yapmalısınız tarzında bısı duymustum o yuzden sordum...??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt