pc den anlayan arkadaşlar yardım ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
    Konu Sahibi
pc den anlayan arkadaşlar yardım ????
arkadaşlar command and conquer 3:tiberium wars oyununu yüklerken (windows installer)olurken "uygulama dönüşüm hatsı weriyor çözümü nedir yardım edin lütfen

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ekran görüntüsü verebilir misin ? Sistemdeki framework ya da java nın soruna kaynak olma ihtimali yüksek.Ayrıca oyunun kurulum dosyalarının da sorunlu olmadığından emin olmak içn farklı bir bilgisayara kurmayı dene.

KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüsünü weremem evde net yok.bilgisayarcıya götürdüm anlamadı frework yükledi yine olmadı cd de bi sorun yok başka pc de denedim.ilgin için teşekkürler.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Java sistemde yüklüyse kaldır ve oyunu yüklemeye çalış.Hata iletisinden sonra Java'nın sitesinden yeniden indir ve tekrar kurulumu başlat.

x1bc

x1bc

Üye
games for windows live ı yükle,microsoft user-mode driver framework feature pack i yükle,microsoft visual c++ 2005 redistributable ı yükle sorun çözülür yüklemekten korkma işe yaramazsa program ekle kaldırdan silersin.bazen en büyük ayrıntılar gözden kaçar.ya dvd de çizik vardır yada dvd sürücün bozulmuş olabilir belkide lensi tozlanmıştır.dvd aygıtının bağlantı kablolarını kontrol etçıkar tekrar tak falan filan işte kolay gelsin hadi.

KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
    Konu Sahibi
çok saol x1bc söylediklerini yapacam olursa yazarım buraya.ilgilendiğin için saol

x1bc

x1bc

Üye
başka bir dvd sürücü kullanmayı denedin mi.belki cd ni okuyamıyor.elimden bu kadar geldi :D

oyunun sistemle bi alakası yopk kurup oynayamasan o zaman sistem yetmiyor yada yazılım eksik demektir ama sen setup tan kuramıyosan okumada hata vardır

yada kullandığın virus proğramı kopyalamayı engelliyodur,.
daha başka ne diyeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt