İhtiyar007 Üye Tapatalkta mobile yazıyor. minoo' Alıntı: Tapatalk yazması gerekiyodu len. Dur bi de şuna bakın -Ipad ile gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Nokia 5110 ile gönderildi diyor?
Tapatalkta mobile yazıyor. minoo' Alıntı: Tapatalk yazması gerekiyodu len. Dur bi de şuna bakın -Ipad ile gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Nokia 5110 ile gönderildi diyor?
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Ben iPad den yazınca iPad yazıyor ama Chrome'dan giriyorum Tapatalk'tan değil. Genişletmek için tıkla ... Normal olan o işte
0MG90' Alıntı: Ben iPad den yazınca iPad yazıyor ama Chrome'dan giriyorum Tapatalk'tan değil. Genişletmek için tıkla ... Normal olan o işte
0MG90 Üye 1903quaresmaQ7' Alıntı: Surekli teldeyim ilk bataryam yuzunden telin kabi kapanmiyoduu Genişletmek için tıkla ... Telefon kısmına telefon numaranı yazma telefon modelini yaz.
1903quaresmaQ7' Alıntı: Surekli teldeyim ilk bataryam yuzunden telin kabi kapanmiyoduu Genişletmek için tıkla ... Telefon kısmına telefon numaranı yazma telefon modelini yaz.
1903quaresmaQ7 Üye 0MG90' Alıntı: Telefon kısmına telefon numaranı yazma telefon modelini yaz. Genişletmek için tıkla ... Dalga gecmeyelim yeniyim
0MG90' Alıntı: Telefon kısmına telefon numaranı yazma telefon modelini yaz. Genişletmek için tıkla ... Dalga gecmeyelim yeniyim
İhtiyar007 Üye DalvikCache' Alıntı: En son ne zaman PC yi açtım hatırlamıyorum paslanacak garibim Genişletmek için tıkla ... 1903quaresmaQ7' Alıntı: Surekli teldeyim ilk bataryam yuzunden telin kabi kapanmiyoduu Genişletmek için tıkla ... Soru size değil
DalvikCache' Alıntı: En son ne zaman PC yi açtım hatırlamıyorum paslanacak garibim Genişletmek için tıkla ... 1903quaresmaQ7' Alıntı: Surekli teldeyim ilk bataryam yuzunden telin kabi kapanmiyoduu Genişletmek için tıkla ... Soru size değil
minoo Üye 0MG90' Alıntı: Ben iPad den yazınca iPad yazıyor ama Chrome'dan giriyorum Tapatalk'tan değil. Genişletmek için tıkla ... Ben de zaten pcden yazdım sizi kandırdım
0MG90' Alıntı: Ben iPad den yazınca iPad yazıyor ama Chrome'dan giriyorum Tapatalk'tan değil. Genişletmek için tıkla ... Ben de zaten pcden yazdım sizi kandırdım
minoo Üye İhtiyar007' Alıntı: Soru size değil Genişletmek için tıkla ... Banaydı soru evet Eskiden sayaç vardı kim kaç saat online kalmış yazıyordu ay ay. Keşke yine olsa da online rekorları kırsam
İhtiyar007' Alıntı: Soru size değil Genişletmek için tıkla ... Banaydı soru evet Eskiden sayaç vardı kim kaç saat online kalmış yazıyordu ay ay. Keşke yine olsa da online rekorları kırsam
0MG90 Üye minoo' Alıntı: Banaydı soru evet Eskiden sayaç vardı kim kaç saat online kalmış yazıyordu ay ay. Keşke yine olsa da online rekorları kırsam Genişletmek için tıkla ... Aynen
minoo' Alıntı: Banaydı soru evet Eskiden sayaç vardı kim kaç saat online kalmış yazıyordu ay ay. Keşke yine olsa da online rekorları kırsam Genişletmek için tıkla ... Aynen
maxirabit Üye Telefonun rahatligi varken bilgisayar arada kullanilan birsey oldu El arabasıyla gönderildi
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Ben de zaten pcden yazdım sizi kandırdım Genişletmek için tıkla ... Kanmadım