Pc 'de keylogger var sanırım ! yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Pc 'de keylogger var sanırım ! yardım lütfen..
Arkadaşlar silkroad oynuyorum ve bir sro sitesinde *application data'da svchost.exe, SVCHOST.exe,nt.log, ntsys.dll * gibi keyloggerlar olabileceği yazıyordu. Bende hemen baktım ve buraya girer girmez Nod32 -ntsys.dll- yi virüs olarak algıladı ve karantınaya aldı. Bende diğer 3 ünüde sildim. Benim bilgisayarımda keylogger varmı acaba?
Ayrıca : Başlat - çalıştır- cmd - net user yazıyorum orada administratör karşısında ASPNET daha ilerde de Guest yazıyor. benım adım help asisstant da.. Sanırım var keylooger nasıl silerim?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Spyware Terminator , Spyware Doctor ve özellikle Combofix ile tarama yap...Sonucu yaz yardımcı olalım...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler fakat cevap çabuk gelmeyince format attım kurtuldum.. ama norton ghost la image almak istiyorum bi daha 4 gb güncelleme yapmak ve program yüklemekle uğraşmak istemiyorum.. yardımcı olur musunuz ghost hakkında?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim ama 1,5 saat içerisinde cevap vermeme rağmen çabuk cevap gelmedi demişsin...:) Herneyse...Ghost ile uğraşma bence...Acronis daha iyi diyorum...Buraya eklediğim konuyu incele...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bakayım birde ona çok teşekkürler :)

rap95kolik

rap95kolik

Üye
arkadaş bende de aynısı yazıyo=)

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Silkroad oynuyorsan sende de keylogger war demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...