Pc aşırı derecede donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Pc aşırı derecede donuyor
Arkadaşlar benim pc 2 ay önce bu aolay oldu ve hala devam etmekte sitede gezerken video izlerken veya müzik dinlerken pc takılıyor ve ses dır ediyor mause filan donuyor 2 3 sanıye sonra geri geliyor pc vürüs yok ve yeni format attım dün sorun düzelir diye win 7 kurulu
sistemim :
Intel core 2 cpu 4300 @ 1.80 ghz
2.00 gb ram
250 gb hard disk
nvıdıa et9500 gt 1 gb paylasımsız ekran kartı

power 230w ben diyorum power yetersizmi geliyor yoksa işlemcimi bir türlü çözemedim cpu sıcaklığıda 52-53 derece

ne olur yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

kimse bilmiyormu

512512

512512

Üye
bence işlemcin yavaş + güç kaynağı 230 w olunca = donmalar kaçınılmaz olur

core 2 duo e7600 3.06 işlemci = 277-336 tl
500w güç kaynağı=90-200 tl aralığı

yiğitsaraç

Üye
9500 gt ekran kartı minimum 350 watt power ister bide ramlerin arızalı olabilir yada tam oturmamıs olabilir yerlerine 2 dedin acaba 1 + 1 mi yoksa tek 2 lik eğer ! + ! ise birini sök öle dene eğer sorun devam ederse 350 watt bi power almanı tavsiye ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
52-53 derece sıcaklık Core2Duo için iyi bir derece değil.Öncelikle fanı değiştir.230W enerji bir masaüstü sistem için öngörülenin çok altında.

Sorunun yazılımsal olmadığı belli.Eğer donanımlar garanti kapsamındaysa servisine başvurman yararına olacaktır.

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
9500 gt ekran kartı minimum 350 watt power ister bide ramlerin arızalı olabilir yada tam oturmamıs olabilir yerlerine 2 dedin acaba 1 + 1 mi yoksa tek 2 lik eğer ! + ! ise birini sök öle dene eğer sorun devam ederse 350 watt bi power almanı tavsiye ederim

1+1 ilk olduğunda bende 1 gb ram vardı gittim aynısından vatandan 1 gb daha aldım 2gb oldu ama su an bir şey olmuyor pc iyi şallahta birşey olmaz işlemci ve 500w lık power alam herkeze çok tşkler saolun

kosezade

kosezade

Üye
abi harddisk testi yap bakalım benim hp bilgisayardada oluyordu hard disk ölmüş yenisi aldım bişi yoktu

kral sagocu

kral sagocu

Üye
fanın değiştir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt