pc acılırken hdd tanımaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
pc acılırken hdd tanımaması
arkadaslar ilk basta mrblar benım acayip bi okadarda enteresan sorunum var okadar arastırdım am bi türklü bulamadım sorunu pc ye format atamıyom evt gülünç bi durum :)
ilk basta oncelerde pc acılırken bu anakart markasının oldugu yerde bekleyip kalıyodu acılmıyodu 3 5 reset sonrasında acılıyodu ve daha sonra pc kullandıkca yanı pc acık kaldıgı sürelerde reset atınca direk acılıyodu. şimdi ise acılmıyo nekadar pc acıl kalırsa kalsın bi reset attıktan sonra anakart yazısının orda kalıyo acılıyomu evt acılıyo ama nerden baksanız 10dk sürüyo acılması sorunun ne oldugunu anlama calısırken acronısle yedek almıstım ilk basta virüsdendir dedim sonra acronisden aldıgım yedeğe geri dönerken geç yedeği görmesi bile geç sürüyo yanı hdd geç görüyo bu yuzden cd takıp format atamıyorum ilk basta direk cd okumadıgı hdd geç tanıdıgı için ne yapmam gerek şimdi biri kalkıp format at diyomus :D neyse acil yardım ederseniz sevinirim yoksa hdd kaldırıp atacağım o olacak .:(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Anakartının sitesine gir.Orada Chipset ile ilgili driver ne varsa yükle.Bunun HDD ile doğrudan bağlantısı olduğunu zannetmiyorum.Her ihtimale karşı BIOS üzerinde bulunan sürücülere bak.Orada 1. konuma HDD , 2. konuma CD/DVD sürücüsünü getir.Onun dışındaki bütün sürücü filan ne varsa devre dışı bırak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt