Pc açılırken birden kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pc açılırken birden kapanıyor
Bilgisayar açılırken birden fan hızlanıyor ve şartelin atması gibi bir ses çıkıp bilgisayar kapanıyor.En son fan temizlediğime 2 gün oldu 2 gündür sorun yoktu fakat bugün %30 güncelleştirme tamamlandı yazısı geldi ve birden kapandı.Ondan beri böyle oldu.

Jsnow492

Jsnow492

Üye
güvenli modda girmeyi denedin mi ?

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sonunda açıldı fakat bi güncelleme yazısı geliyor yeniden başlat diye tamama basınca %30a geliyor sonra bilgisayar kapanıp açılıyor 2 seçenekle tabii.Başlangıç onarma seçeneği de oluyor. 2 kez mavi ekran geldi. Şimdi kendi kendine kapanıyor arada kafayı yemiş gibi :( Bi laptop soğutucu aldım onu takınca fana zarar vermiş olabilir mi ? geri kapanmadan bir çare bulalım şuna.FORMAT fayda edebilirr mi ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bilgisayar açılırken birden fan hızlanıyor ve şartelin atması gibi bir ses çıkıp bilgisayar kapanıyor.En son fan temizlediğime 2 gün oldu 2 gündür sorun yoktu fakat bugün %30 güncelleştirme tamamlandı yazısı geldi ve birden kapandı.Ondan beri böyle oldu.
laptobu aldığınızdan buyana donanım eklemeleri yaptınızmı ram, dvd,harddisk yada laptob usb ile çalışan kaç tane cihazınız var?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İşlemcide sıkıntı olabilir kontrol et

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
2 gündür sorunsuz ama şu laptop soğutucuyu hiç takmadım şimdi onu takıp deniyorum sorun olursa ondan olduğu anlaşılmış olacak ...

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
format atmayı dene eğer olmassa sorun donanımsal.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hala bi sorun yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
soğutucular bazen ters yönde dönüyor. Laptopun hava girişlerinden fanı zorlamışsa sıkıntı olmuş olabilir. Doğru yönde dönse bile fan hızıyla soğutucunun fan hızı aynı olmayınca yine de dengesizlik olabiliyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
fan ısınıyosa kendisini koruması için kapanıyo diycemde yeni temizledim diyosun donanımsal ola bilir
birde formatla istersen

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sağolun sorun yok şuan ;)

kralberk13

kralberk13

Üye
:rica:

Üst Alt