pc 3 bip sesi geliyor ve açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
pc 3 bip sesi geliyor ve açılmıyor
arkadaşlar geçen yazılım desteğe konu açtım .pc hoş geldiniz e kadar geliyor :) mavi ekran çıkıyordu ve reset atıyordu .bana format at dediler .atmaya kalktım bi sefer iki sefer olmadı bende sorunun donanımlar da olduğunu düşündüm kabloları çıkarıp taktım ama bu seferde pc hiç açılmıyor .iki üç kere bip sesi geliyor ve sesler tekrarlanıyor ama açılmıyor pc bana lazım yardım edin :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hangi kabloları çıkardın tarif edersen yardımcı olabiliriz..

Samet.25

power yanmis olabilir bide guc kablosuna dikkat et son olarak bazi pclerde kasada tus oluyo acilmasin diye ona bak basmislarmi bip sesi geliyosa buyuk ihtimal power yanmis olabilir

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hard disk ve fanların ,bicoğunu cıkardım ama yine taktım açılmıyor

hdd fan çıkartıp doğru taktığına eminsen sorun hoşgeldiniz yazısına geldiğinde resetlemekle ilgili , sorun HDD veri kablosunu gevşek takılı olmasından sistem dosyalarının zarar görmesinden olabilir veya format attığınız işletim sistemi (windows 7 , XP vs) DVD sindeki dosyalardan olabilir. Donanımsal gibi görünüyor sisteminize ekstradan donanım(ram,ekran kartı,hdd,dvd-rom vs) bağladınız mı? Power Suply yetersiz gelmesinden dolayı resetliyor olabilir , Ramleri çıkarıp 1dakika beklettikten sonra tekrar takın ama bilgisayar kapalı iken. Bir de şu açılıştaki bip sesi kaç kez tam olarak önemli olan bu ?

Samet.25

bide kabloları takınca tam takamamısındır gevsek kalmıstır cok az bisey fise takıp birden acma tusuna basınca parcaları yakmısda olabilirsin

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bide kabloları takınca tam takamamısındır gevsek kalmıstır cok az bisey fise takıp birden acma tusuna basınca parcaları yakmısda olabilirsin

evet olabilir tam olarak kablo oturmadıysa yerine donanıma zarar vermiş olabilir . Görüntü geliyor mu Ümran?

ümran

Üye
    Konu Sahibi
hdd fan çıkartıp doğru taktığına eminsen sorun hoşgeldiniz yazısına geldiğinde resetlemekle ilgili , sorun HDD veri kablosunu gevşek takılı olmasından sistem dosyalarının zarar görmesinden olabilir veya format attığınız işletim sistemi (windows 7 , XP vs) DVD sindeki dosyalardan olabilir. Donanımsal gibi görünüyor sisteminize ekstradan donanım(ram,ekran kartı,hdd,dvd-rom vs) bağladınız mı? Power Suply yetersiz gelmesinden dolayı resetliyor olabilir , Ramleri çıkarıp 1dakika beklettikten sonra tekrar takın ama bilgisayar kapalı iken. Bir de şu açılıştaki bip sesi kaç kez tam olarak önemli olan bu ?

3 kere ses geliyor

- - - Eklendi - - -

evet olabilir tam olarak kablo oturmadıysa yerine donanıma zarar vermiş olabilir . Görüntü geliyor mu Ümran?

öncedn geliyordu ,formattan sonra mavi ekran cıktı ve birdaha açılmadı, ha şunuda eklim kasadan ses geliyor ama ekran cıkmıyor

- - - Eklendi - - -

dostum fandanmış sorun pc açıldı format atmaya calışim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt