Pazar tezgahından Fenerbahçe'ye!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Pazar tezgahından Fenerbahçe'ye!..
Yaptığı flaş transferlere dünyaya adını duyuran Fenerbahçe, bir yandan da Türkiye'deki genç yeteneklerini sesiz sedasız renklerine bağlıyor. Sarı-lacivertli kulüp son olarak, Aydın Belediyespor'un 14 yaşındaki yetenekli futbolcusu Kerem Çağatay'ı renklerine bağladı.
Aydın'ın Germencik İlçesinde oturan, geçimlerini market işletmeceiliği ve pazarcılık yaparak kazanan Mustafa ve Sevim Çağatay'ın 14 yaşındaki çocukları Kerem Çağatay, Fenerbahçe altyapısına transfer olmanın sevincini yaşıyor.
Amcası İsmail Çağatay'ın desteğiyle futbola başlayan ve kısa sürede dikkat çeken Kerem Çağatay, Germencik 100. Yıl Spor Kulübü'nde başladığı spor yaşantısında kısa sürede kendisini göstererek Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Aydın Belediyespor'a transfer oldu.

Herkese nasip olmayan büyük bir kulübe gittiğini ve bunu en iyi şekilde değerlendirip iyi bir yerlere gelmek istediğini anlatan Kerem Çağatay, pazarcılık yapan ailesine ve akrabalarına yararlı olmayı arzuladığını ifade etti.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
en doğrusunu yapıyor fenerbahçe bence. yıldız, tecrübeli isimler kadar genç yeteneklerde gerekli. inşallah Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye büyük katkıları olur. hayırlı uğurlu olsun. paylaşım için teşekkürler kardeşim. nerden buluyosun böyle haberleri süpersin :oke:
 
alemci776

alemci776

Üye
fenere hayırlı olsun....
 
corlulu

corlulu

Üye
Sonuçta büyük takım hayırlısı olsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
5
Görüntüleme
542
OttomaN TigeR
hikmet366
Cevap
5
Görüntüleme
596
codblackops2
Baskentliia
Cevap
4
Görüntüleme
512
Oğuzhan


Üst Alt