zaza Üye Revengeful' Alıntı: Sen cesaret edemezsin Genişletmek için tıkla ... cesaret etmek başka günahı var diye onunda bir canı var diye kesmemek başka ona bakarsan ben çok adam kestim ----------Eklendi @ 17:30:27 ---------- Yazıldı @ 17:29:30 ---------- buketcik' Alıntı: o nasıl oluyor mert .söylede bizde akalım.ben akmaktan kaçarken sen beni yine batağa itiyosun delimisin nesin sen yaa Genişletmek için tıkla ... sen çevrene değil, çevre sana uysun herkese uyma
Revengeful' Alıntı: Sen cesaret edemezsin Genişletmek için tıkla ... cesaret etmek başka günahı var diye onunda bir canı var diye kesmemek başka ona bakarsan ben çok adam kestim ----------Eklendi @ 17:30:27 ---------- Yazıldı @ 17:29:30 ---------- buketcik' Alıntı: o nasıl oluyor mert .söylede bizde akalım.ben akmaktan kaçarken sen beni yine batağa itiyosun delimisin nesin sen yaa Genişletmek için tıkla ... sen çevrene değil, çevre sana uysun herkese uyma
canturgay Üye zaza' Alıntı: cesaret etmek başka günahı var diye onunda bir canı var diye kesmemek başka ona bakarsan ben çok adam kestim Genişletmek için tıkla ... hâlada kesmeye devam
zaza' Alıntı: cesaret etmek başka günahı var diye onunda bir canı var diye kesmemek başka ona bakarsan ben çok adam kestim Genişletmek için tıkla ... hâlada kesmeye devam
buketcik Üye Konu Sahibi delilerr.fikir verin dedik ama nerdeeee.biri adam keser biri gecelere akar ohhh ne güzel ne güzel ----------Eklendi @ 17:31:59 ---------- Yazıldı @ 17:31:12 ---------- peki
delilerr.fikir verin dedik ama nerdeeee.biri adam keser biri gecelere akar ohhh ne güzel ne güzel ----------Eklendi @ 17:31:59 ---------- Yazıldı @ 17:31:12 ---------- peki
zaza Üye canturgay' Alıntı: hâlada kesmeye devam Genişletmek için tıkla ... yok be artık işim olmaz hem artık öyle birşey yaparsam polis alır beni buketcik' Alıntı: delilerr.fikir verin dedik ama nerdeeee.biri adam keser biri gecelere akar ohhh ne güzel ne güzel Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: hâlada kesmeye devam Genişletmek için tıkla ... yok be artık işim olmaz hem artık öyle birşey yaparsam polis alır beni buketcik' Alıntı: delilerr.fikir verin dedik ama nerdeeee.biri adam keser biri gecelere akar ohhh ne güzel ne güzel Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Buket, gel beraber akalım gecelere Genişletmek için tıkla ... ben izin vermiyorum
Revengeful' Alıntı: Buket, gel beraber akalım gecelere Genişletmek için tıkla ... ben izin vermiyorum
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Senden izin alacak değiliz Genişletmek için tıkla ... valla kurtarmaz mecburen alacaksın
Revengeful' Alıntı: Senden izin alacak değiliz Genişletmek için tıkla ... valla kurtarmaz mecburen alacaksın
buketcik Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Buket, gel beraber akalım gecelere Genişletmek için tıkla ... canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım.
Revengeful' Alıntı: Buket, gel beraber akalım gecelere Genişletmek için tıkla ... canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım.
Revengeful Emekli Yönetici kaybol ----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:39:16 ---------- buketcik' Alıntı: canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım. Genişletmek için tıkla ... benle akmak diğer şeylere benzemez
kaybol ----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:39:16 ---------- buketcik' Alıntı: canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım. Genişletmek için tıkla ... benle akmak diğer şeylere benzemez
buketcik Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: valla kurtarmaz mecburen alacaksın Genişletmek için tıkla ... isa ne derse o olur
zaza Üye buketcik' Alıntı: canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım. Genişletmek için tıkla ... benim var gel urfaya ----------Eklendi @ 17:40:34 ---------- Yazıldı @ 17:40:07 ---------- buketcik' Alıntı: isa ne derse o olur Genişletmek için tıkla ... mertçim iyi oku
buketcik' Alıntı: canım her gece akıyorum ben zaten.istesemde istemesemde 9 yıldır sıkıldım o hayattan.farklı bir fikrin varsa yapalım. Genişletmek için tıkla ... benim var gel urfaya ----------Eklendi @ 17:40:34 ---------- Yazıldı @ 17:40:07 ---------- buketcik' Alıntı: isa ne derse o olur Genişletmek için tıkla ... mertçim iyi oku
buketcik Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: kaybol ----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:39:16 ---------- benle akmak diğer şeylere benzemez Genişletmek için tıkla ... isa ne derse o olur.
Revengeful' Alıntı: kaybol ----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:39:16 ---------- benle akmak diğer şeylere benzemez Genişletmek için tıkla ... isa ne derse o olur.
zaza Üye Revengeful' Alıntı: İsa mı .. Yazık.. Çok yazık.. Genişletmek için tıkla ... sana yazık ki benim sözümü dinlemiyon
Revengeful' Alıntı: İsa mı .. Yazık.. Çok yazık.. Genişletmek için tıkla ... sana yazık ki benim sözümü dinlemiyon
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Siverek kebabı olsada yesek Genişletmek için tıkla ... onu yapan usta artık yok