Tavsiye PayPal Nakit Kart ile uygulama satın alma

Sponsorlu Bağlantılar

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
PayPal Nakit Kart ile uygulama satın alma

Dün Migros'tan PayPal Nakit Kart satın aldım ve Cüzdan'a ekledim. Uygulama satın aldım. Eğer alıp da kullanmak isteyen arkadaşlar varsa rahatlıkla alışveriş yapabilirler.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit ve m542tf

The Benefit

The Benefit

Üye
Güzel yazmışsınız da ne kadara aldınız? neler gerekiyor alınması için? Bunları da belirtirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Aynen bunu alayım bari Payby.me aldım çalışmıyor kart hata veriyor almak için ne gerekiyor yazarımsınız lutfen

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yazmışsınız da ne kadara aldınız? neler gerekiyor alınması için? Bunları da belirtirseniz sevinirim.

Kart ücreti 5 Türk Lirası. Karta ilk yükleme 25 Türk Lirası. Kasada sizden T.C. Kimlik numarasını istiyor ve telefon numarası istiyor. Daha sonra PayPal nakit sitesine girip kartı aktif hale getiriyorsunuz. Cüzdana tanıttığınız zaman mastercard olarak görecektir.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
The Benefit

The Benefit

Üye
Kart ücreti 5 Türk Lirası. Karta ilk yükleme 25 Türk Lirası. Kasada sizden T.C. Kimlik numarasını istiyor ve telefon numarası istiyor. Daha sonra PayPal nakit sitesine girip kartı aktif hale getiriyorsunuz. Cüzdana tanıttığınız zaman mastercard olarak görecektir.
Peki bu kartın limiti nedir?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Yaş sınırı falan varmı ?Birde karta para yuklediğimizde bizden Tl kesiliyormu

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Kartın para yükleme üst limiti aylık 5.000,00 Türk Lirasıdır. Gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
flutewoddy

flutewoddy

Üye
ben kartı aldım ama cüzdana eklerken hata veriyor neden olabilir

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi bir hata veriyor ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.
Bu hatayı veriyor

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arti ne kadara aldiniz acaba ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
İnternetten ücretsiz sipariş ettim

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.

UpOneTR