İpucu Paylaşımlı Ekran kartı nasıl paylaşımsız yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşımlı Ekran kartı nasıl paylaşımsız yapılır
Arkadaşlar ekran kartım paylaşımlı görünüyor. nasıl paylaşımsız yapabilirim?...???

Son düzenleme:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yapamazsın diye biliyorum ztn sn değiştirmedikçe o aynı kalır hiç değiştirmezsen paylaşımsız gibi kullanırsın ;)paylaşımlı olması da daha iyi bnce ramden istediğin kadar verirsin yetmezse daha da arttırırsın verdiğini

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Onboard ekran kartı demek paylaşımlı yani amd-intel işlemcilerin içindeki ayrı gpu yongası o da değişmeyeceği için harici ekran kartı alman lazımAma gddr-3 ve üstü ram kullanan ekran kartları hyper memory oldugu için gerektiği yerde ramdan alıyor ve bu kapanmıyor bildiğim kadarıyla

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
yapamazsın diye biliyorum ztn sn değiştirmedikçe o aynı kalır hiç değiştirmezsen paylaşımsız gibi kullanırsın ;)paylaşımlı olması da daha iyi bnce ramden istediğin kadar verirsin yetmezse daha da arttırırsın verdiğini
Ekran karti driver yukleyince boyle oldu paylasimli gorunuyor.

Son düzenleme:
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Onboard ekran kartı demek paylaşımlı yani amd-intel işlemcilerin içindeki ayrı gpu yongası o da değişmeyeceği için harici ekran kartı alman lazımAma gddr-3 ve üstü ram kullanan ekran kartları hyper memory oldugu için gerektiği yerde ramdan alıyor ve bu kapanmıyor bildiğim kadarıyla
Zaten harici ekran karti kullaniyorum.
demekki snn kart paylaşımlıymış istediğin kadar ver ramden istediğin kadar ekran kartın olsun :D :D
Ama ram den calmasini istemiyorum performansı azaltiyor nasil paylaşımsiz yapabilirim :)

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Zaten harici ekran karti kullaniyorum.
Ama ram den calmasini istemiyorum performansı azaltiyor nasil paylaşımsiz yapabilirim :)
yapamazsın işte :D o ekran kartı öyle yapılmış yeni ekran kartı alacan ver sn ona 128 ram o idare etsin oyun oynamıyosan :D

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
yapamazsın işte :D o ekran kartı öyle yapılmış yeni ekran kartı alacan ver sn ona 128 ram o idare etsin oyun oynamıyosan :D
Ama daha once driver yüklemeden once paylasimli gorunmuyordu Microsoft temel görüntü bagdastiricisi kullanirken paylasimli deyildi.

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ama daha once driver yüklemeden once paylasimli gorunmuyordu Microsoft temel görüntü bagdastiricisi kullanirken paylasimli deyildi.
çünkü ekran kartı yok olarak görüyordu windows kendi driveriyle idare ediyordu ;)

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Galiba bios dan ayarlaniyor ama nasil ayarlayacagimi bulamadım :)
hmm o zaman bilmiyorum ama oyun oynamıyorsan az birşey ver idare etsin onla driver de hatalı olabilir
Evet galiba driver hatali zaten window 8 driver i yoktu amd'nin kendi sitesinde driver i baska siteden indirmistim :)

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
biosta shared memory di galiba bilmiyorum

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Resimdeki gibi paylaşımlı görünüyor. :)

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Resimdeki gibi paylaşımlı görünüyor. :)
bırak ya böyle ne olacak ztn böyle kullanıyorsundur büyük ihtimalle şimdiye kadar ve snn kart paylaşımlı ;)x300 paylaşımlı çıktıydı ;)

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
bırak ya böyle ne olacak ztn böyle kullanıyorsundur büyük ihtimalle şimdiye kadar ve snn kart paylaşımlı ;)x300 paylaşımlı çıktıydı ;)
:hmmm ama benim anlamdığım xp'de iken paylaşımlı değildi ve 256 mb görünüyordu. :)Bir de Masaüstü geç gelmeye başladı Driver yükleyince. Windows tam yükleniyor, masaütü gelcek iken,siyah bir ekran geliyor 1-2 DK bekliyor. sonra açılıyor :)

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:hmmm ama benim anlamdığım xp'de iken paylaşımlı değildi ve 256 mb görünüyordu. :)Bir de Masaüstü geç gelmeye başladı Driver yükleyince. Windows tam yükleniyor, masaütü gelcek iken,siyah bir ekran geliyor 1-2 DK bekliyor. sonra açılıyor :)
hatalı driver driveri sil bnce

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
hatalı driver driveri sil bnce
doğru Driver hatalı olabilir "Amd'nin kendi sitesinde yoktu "başka yabancı bir siteden indirdim. orada "Windows 8" için olanı vardı ama yapıcak bir şey yok gibi, tek çare Driver silmek. ve Microsoft temel Görüntü bağdaştırıcısına geri dönmek gibi :)

Son düzenleme:

Üst Alt