Ekran karti driver yukleyince boyle oldu paylasimli gorunuyor.yapamazsın diye biliyorum ztn sn değiştirmedikçe o aynı kalır hiç değiştirmezsen paylaşımsız gibi kullanırsınpaylaşımlı olması da daha iyi bnce ramden istediğin kadar verirsin yetmezse daha da arttırırsın verdiğini
demekki snn kart paylaşımlıymış istediğin kadar ver ramden istediğin kadar ekran kartın olsunEkran karti driver yukleyince boyle oldu paylasimli gorunuyor.

Zaten harici ekran karti kullaniyorum.Onboard ekran kartı demek paylaşımlı yani amd-intel işlemcilerin içindeki ayrı gpu yongası o da değişmeyeceği için harici ekran kartı alman lazımAma gddr-3 ve üstü ram kullanan ekran kartları hyper memory oldugu için gerektiği yerde ramdan alıyor ve bu kapanmıyor bildiğim kadarıyla
Ama ram den calmasini istemiyorum performansı azaltiyor nasil paylaşımsiz yapabilirimdemekki snn kart paylaşımlıymış istediğin kadar ver ramden istediğin kadar ekran kartın olsun![]()
![]()

yapamazsın işteZaten harici ekran karti kullaniyorum.
Ama ram den calmasini istemiyorum performansı azaltiyor nasil paylaşımsiz yapabilirim![]()
o ekran kartı öyle yapılmış yeni ekran kartı alacan ver sn ona 128 ram o idare etsin oyun oynamıyosan 
Ama daha once driver yüklemeden once paylasimli gorunmuyordu Microsoft temel görüntü bagdastiricisi kullanirken paylasimli deyildi.yapamazsın işteo ekran kartı öyle yapılmış yeni ekran kartı alacan ver sn ona 128 ram o idare etsin oyun oynamıyosan
![]()
çünkü ekran kartı yok olarak görüyordu windows kendi driveriyle idare ediyorduAma daha once driver yüklemeden once paylasimli gorunmuyordu Microsoft temel görüntü bagdastiricisi kullanirken paylasimli deyildi.
Birde ayni sekilde xp kullanirken de paylasimli deyildi ve driver yukluyduçünkü ekran kartı yok olarak görüyordu windows kendi driveriyle idare ediyordu![]()

hmm o zaman bilmiyorum ama oyun oynamıyorsan az birşey ver idare etsin onla driver de hatalı olabilirBirde ayni sekilde xp kullanirken de paylasimli deyildi ve driver yukluydu![]()
Evet galiba driver hatali zaten window 8 driver i yoktu amd'nin kendi sitesinde driver i baska siteden indirmistimhmm o zaman bilmiyorum ama oyun oynamıyorsan az birşey ver idare etsin onla driver de hatalı olabilir

Birazdan bir daha bakayim belki shared memory vardirbiosta shared memory di galiba bilmiyorum

yoksa ztn paylaşımsızdırBirazdan bir daha bakayim belki shared memory vardir![]()
bırak ya böyle ne olacak ztn böyle kullanıyorsundur büyük ihtimalle şimdiye kadar ve snn kart paylaşımlıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızResimdeki gibi paylaşımlı görünüyor.![]()
bırak ya böyle ne olacak ztn böyle kullanıyorsundur büyük ihtimalle şimdiye kadar ve snn kart paylaşımlıx300 paylaşımlı çıktıydı
![]()
ama benim anlamdığım xp'de iken paylaşımlı değildi ve 256 mb görünüyordu.
Bir de Masaüstü geç gelmeye başladı Driver yükleyince. Windows tam yükleniyor, masaütü gelcek iken,siyah bir ekran geliyor 1-2 DK bekliyor. sonra açılıyor 
hatalı driver driveri sil bnceama benim anlamdığım xp'de iken paylaşımlı değildi ve 256 mb görünüyordu.
Bir de Masaüstü geç gelmeye başladı Driver yükleyince. Windows tam yükleniyor, masaütü gelcek iken,siyah bir ekran geliyor 1-2 DK bekliyor. sonra açılıyor
![]()
doğru Driver hatalı olabilir "Amd'nin kendi sitesinde yoktu "başka yabancı bir siteden indirdim. orada "Windows 8" için olanı vardı ama yapıcak bir şey yok gibi, tek çare Driver silmek. ve Microsoft temel Görüntü bağdaştırıcısına geri dönmek gibihatalı driver driveri sil bnce