ezdirme kendini sen o patronun yanında iki büklüm olursan yalakalık yapar gibi koşturursan böyle davranılmaya mahkum kalırsın dişini göster dişin yoksa ver adresi ben gösteriyim dişimi
İş durumunu Ve Hangi bölümde Çalıştıgını Bilmiyorum Ama Sana Şukadarını Söyliyim ben Çırakken 11 ustam vardı dayakda yedim cocukken eşşek gibide Çalıştım iştende Kovdular gitmedim yetiştim böyle insanlardan intikamını işini en iyi şekilde Yaparak iyice ustalaşarak Alırsın gün Gelir insanlar seni kaybetmek istemedikleri için Susarlar şuan seni bir kayıp olarak görmüyor demekki umarım mesajı almışşındır yoksa nereye gidersen git bunlar hep olur olucaktırda
çok doğru söylüyorsun, iyice bilendim...
dişimi gösterdim arkadaşlar iyice sarpa sardı işler ya artık 2 kat daha fazla çalışıyorum sanırım. ama olsun çalışmaktan yana sıkıntım derdim yok içim rahat sonuçta, intikamımı işimi en iyi şekilde yaparak alacağım...
canla başla çalıştığım halde bana çalışmıyorsun diyen, başkalarının yanında bana fırça atan, arkamdan konuşan, yıllık izne ayrılmak istediğimi söylediğimde bana izin vermeyen, beni insan yerine koymayan, bir şey söylerken yüzüme bakmadan, iş vereceği zaman köpeğin önüne atar gibi işi veren patronumdan, amirimden ,müdürümden kurtulmak istiyorum. sinirlerim çok bozuk ya....offffffffffff offffffffffffffffffffff.
benim yaptığımı yap ve istifa ettt.31 Aralıkta son benim..Bende nefret ediyordum hatta ondan kurtulma planları yapıyordum neyse adam yerine koyarlarda ceza verirler diye kendime hakim oldum ve bastım istifayı
İş durumunu Ve Hangi bölümde Çalıştıgını Bilmiyorum Ama Sana Şukadarını Söyliyim ben Çırakken 11 ustam vardı dayakda yedim cocukken eşşek gibide Çalıştım iştende Kovdular gitmedim yetiştim böyle insanlardan intikamını işini en iyi şekilde Yaparak iyice ustalaşarak Alırsın gün Gelir insanlar seni kaybetmek istemedikleri için Susarlar şuan seni bir kayıp olarak görmüyor demekki umarım mesajı almışşındır yoksa nereye gidersen git bunlar hep olur olucaktırda
yorum budur,
akıl isteyene ancak böyle yardım edilebilir...
teşekkürler intifada!
yapılacak en güzel ve isabetli şey, evvelen sabır, işinde uzmanlaşmak ve vazgeçilmez hale gelmek.