'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
saatide sor bari kaça gelmişNerelisin
jübile bile yapmıştırmilli oldun mu ?
her konuda demişsin o yüzden soruyorum:
Bende geç boşalma sorunu var. Bazen iki-üç saate yakın gidip gelmeme rağmen bir türlü boşalamıyorum ve yorulup bırakıyorum. Fakat ardından çavuşu tokatlayınca hemen titreyerek geliyorum. Sorun nerede?
sorayım bari
ben nemrut dağına çıkarken yolda 2 karısı olan bir adamla tanıştımher kanının elinde birer çanta vardı ve her kadının yanında 2 şer çocuk vardı! toplam kaç kişi nemrut dağına çıkıyor akif beyefendi
1 bence çünkü tanıştım diyor onlar yukarı çıkıyor demiyor ki.
1 sen 1 adam 2 kadın 2 çocuk olabilirsorayım bari
ben nemrut dağına çıkarken yolda 2 karısı olan bir adamla tanıştımher kanının elinde birer çanta vardı ve her kadının yanında 2 şer çocuk vardı! toplam kaç kişi nemrut dağına çıkıyor akif beyefendi
Ankara.Nerelisin
Beyninde.her konuda demişsin o yüzden soruyorum:
Bende geç boşalma sorunu var. Bazen iki-üç saate yakın gidip gelmeme rağmen bir türlü boşalamıyorum ve yorulup bırakıyorum. Fakat ardından çavuşu tokatlayınca hemen titreyerek geliyorum. Sorun nerede?
Hayır alma.İphone Bırakılırmı yavfacebookta gördüm geldimben de şey soracağım galaxy s2 almalı mı? Ama iphone 4'den vazgeçemiyorum çünkü eksi sözlük uygulaması, formspring uygulaması falan bunlar hep iphone için var android için yok. Bir de yeni gelen flash player 11 iphone için de geliyormuş.
eğer 2 kadının da yanında 2şer ayrı çocuk varsa 7 . hayır 2 kadının arasında 1 çocuk varsa yıne kadınların 2şer çocuğu olur ama ortadaki çocuk ortak olur. bu halde 6. hı doğrumu soyledım hiç sanmıyorumsorayım bari
Denemek lazımHocam , bir ineğe muz yedirirsek muzlu süt verir mi ? ...
Çalışsa yapar çalışmıyo ki aslında çok zeki ama çalışmıyobu sene sınıfı geçebilecek miyim? (not:bilişim dersleri acayip agır artı hoca da biraz gözümü korkuttu)
Sorular neden hep benle ilgili yavbu forumda sevmedigin gruplasmaları kavgalsrı söylesevmedikleri gıcık olduklarını soyle
yalan o yalan sen yimene bak yi gitsindünya sonu 2012 dediler bisküvi aldım s.k.t 2013 sizce doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?