messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android tlf alıyosan telefon hafızası yüksek, işlemcisi gpusu yüksek olanı alacaksın benim arkadaştada 600 liralık ace var telefonda facebook dışında uygulama oyun yok telefonun adı android işte kullanamadıktan sonra neye yarar. Hafıza kartı taksanda fayda etmiyor telefon hafızası önemli androidde. Mesela ben s3 ile son derece memnunum androidin her nimetini yiyorum.
tel hafızası ne kadar ?
hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanabilirsin biraz araştır. bende cacha vardı çok çekmiştim bu konuda. android telefon yapıp o kadar hafıza koymak çok saçma ayrıca htc'nin gerekli gereksiz bir sürü uygulama widgetlari yüklü
ya aslına bakarsan SystemAppRemover diye bir program var ama root gerektiriyor o program ile gereksiz bütün sistem uygulamalarını silebiliyosun yada system/app den da silebilrsin
Ama ışte root ta yapamıyorum... Hiçbirşey yapamıyorum.... Çok yabancı bir dünya android...:banghead:
Peki SD karta hafıza yi ayarlayamiyor muyuz ?:confused:
ne mutlu sana... ışte bilmiyordum ki öyle hafıza sorunu olduğunu. android ten önce n70 vardı bende.. hafıza kartı ne kadar büyük olursa o kadar uygulama koyabiliyor duk... ama bunda nerde... n70 te bile 50 küsür program ve oyun vardı be kardeş
Sen de yani.HTC Wildfire S ' in var.İnternette bir sürü root programı var.Tek tıkla senin telefonu root ederler.Bu şansın var başka ne istiyorsun?
Senin gibiler sürüm düşürüp root yapıp sürüm yükseltiyorlar.
sen unlock bootloader yaptınmı ?
http://www.maxicep.com/android-modi...ff-ve-root-yapma-wildfire-s-dahil-581180.html
- - - Eklendi - - -
http://www.istikamet.net/cep-telefonu/htc-wilfdfire-s-hafiza-arttirma.html
Teşekkürler. Bendede 1 ay öncesine kadar 603 vardı 2 gb kendi hafızası + 8 gb hafıza kartıyla nerden baksan 100-150 uygulama ve oyun vardı ayrıca aynı anda 70 uygulamaya kadar aç sıkıntı yok o derece ama işte androidin desteğide tartışılmaz fakat güçlü sistem gerek boş alan gerek. Umarım çeşitli yöntemlerle bu sorununu çözersin.
Root konusunda çekimser olmana gerek yok bencehtcde biraz farklı gibi geldi ama yaparsın çok zor değil
Başta öyle geliyor
- - - Eklendi - - -
Adım adım yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?