Pastel Ürünleriyle En Gizemli Gözler Sizinkiler Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pastel Ürünleriyle En Gizemli Gözler Sizinkiler Olsun


Bu kışın favori makyaj stili smoky eyes-dumanlı gözler buğulu bakışlar yaratarak dikkati tamamen gözler üzerine topluyor. Siz de dergilerde görüp de çok beğendiğiniz bu stili kendinizde uygulamak istemez misiniz? Pastel güzellik dünyasından uygun renk ve ürünleri seçerek gözlerinizi değerli bir mücevher gibi ortaya çıkarabilirsiniz.

Pastel Metalik Duo Eyeshadow serisinin Catwalk ya da Night Fever renkleri fardaki tercihiniz olmalı. Bu tonlar gözlerinize dramatik bir hava verecektir. Pastel Metalik waterproof göz kalemleri kremsi dokusu dayanıklı yapısı ve yüksek derecede sedefli yapısıyla bakışlarınızın gücünü artıracaktır. Dumanlı göz makyajınızı uygularken Pastel’in Metalik ürünleri gözlerinize ekstra bir ışıltı efekti sağlayacağı için gözlerinizin derinliği daha da artacaktır. Farklı ve dikkat çekici bir görünüm için göz kapaklarına ve göz diplerine uygulanan Metalik dokunuşların örtücü özellikleri sayesinde de arzu ettiğiniz kalıcı makyajı yapmış olacaksınız.

Dumanlı gözler yaratırken ağırlığı gözlere verip dudaklarınıza yalnızca parlatıcı ya da dudağınızın doğal renginde bir ruj sürmelisiniz. Pastel Kissproof Lipstick day-long serisi bu makyaj stilini tamamlamanızdaki son adım olmalı. Sabah sürdükten sonra akşama kadar aynı tazelikte kalan bu ürünle makyajınızı tamamladığınızda aynadaki görüntünüzden son derece memnun kalacağınıza eminiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt