Tavsiye passaport kaydı ve imei kaydı arasındaki fark

Sponsorlu Bağlantılar

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
passaport kaydı ve imei kaydı arasındaki fark
arkadaşlar pasaport kayıtlı ve imei kayıtlı olan telefonların arasındaki fark nedir? pasaport kaydı için 131 lira falan ödeyip e devletten hallediyoruz onu biliyorum da imei kayıtlı olunca ne oluyor? aynı şey mi?

rimex

Üye
pasaport kaydı yurt disinda tel getirmek icin kullanılır (kacak olarak da getirebilir sin) , imei kaydi ise telinde olmasi gereken seydir mesajlasma konusma intern girme falan biliyorsundur ,

umarim yardımcı olmuşumdur.....

skylinegti

skylinegti

Üye
arkadaşlar pasaport kayıtlı ve imei kayıtlı olan telefonların arasındaki fark nedir? pasaport kaydı için 131 lira falan ödeyip e devletten hallediyoruz onu biliyorum da imei kayıtlı olunca ne oluyor? aynı şey mi?
pasaport kaydı yaparken zaten imei yi kaydettiriyoruz aynı şey yani...

KayraBey

KayraBey

Üye
Pasaport kaydı denen şey telefonun kayıt dışı olan imei numarasını kaydettirmek. Telefon değil imei kaydedilir. Aynı şeydir. Eskiden imei kaydı muhabbeti çıkınca elindeki telefonun faturası ile gidiyor 3-5 liraya kaydettiriyordun. Şimdi bu kayıt işi sadece pasaporta yapılabiliyor. Teknoloji marketten alınan telefonların kayıt dışı olma ihtimali çok çok az. Çıksa bile kayıt o marketin sorumluluğunda.

furkankaya559758

Üye
Pasaport kaydı yaptırırsan telefon yasal olur, Türkiye'den aldığın telefonlardan bir farkı kalmaz. Ben pasaport kaydını öneririm daha sonra başın ağrımaz. İmei kaydı ise telefonun seri numarası değiştirilerek yapılır. İllegal bir yoldur.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Pasaport kaydı yaptırırsan telefon yasal olur, Türkiye'den aldığın telefonlardan bir farkı kalmaz. Ben pasaport kaydını öneririm daha sonra başın ağrımaz. İmei kaydı ise telefonun seri numarası değiştirilerek yapılır. İllegal bir yoldur.
Ona imei kaydı denmez. Kayıtlı olan bir imei'yi telefondaki imei ile değiştirmektir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Imei klon hala yapiliyor ben note 3 ve s5 e yaptim :)

Üst Alt