Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyepassaport kaydı ve imei kaydı arasındaki fark
Sponsorlu Bağlantılar
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
passaport kaydı ve imei kaydı arasındaki fark
arkadaşlar pasaport kayıtlı ve imei kayıtlı olan telefonların arasındaki fark nedir? pasaport kaydı için 131 lira falan ödeyip e devletten hallediyoruz onu biliyorum da imei kayıtlı olunca ne oluyor? aynı şey mi?
rimex
Üye
pasaport kaydı yurt disinda tel getirmek icin kullanılır (kacak olarak da getirebilir sin) , imei kaydi ise telinde olmasi gereken seydir mesajlasma konusma intern girme falan biliyorsundur ,
arkadaşlar pasaport kayıtlı ve imei kayıtlı olan telefonların arasındaki fark nedir? pasaport kaydı için 131 lira falan ödeyip e devletten hallediyoruz onu biliyorum da imei kayıtlı olunca ne oluyor? aynı şey mi?
Pasaport kaydı denen şey telefonun kayıt dışı olan imei numarasını kaydettirmek. Telefon değil imei kaydedilir. Aynı şeydir. Eskiden imei kaydı muhabbeti çıkınca elindeki telefonun faturası ile gidiyor 3-5 liraya kaydettiriyordun. Şimdi bu kayıt işi sadece pasaporta yapılabiliyor. Teknoloji marketten alınan telefonların kayıt dışı olma ihtimali çok çok az. Çıksa bile kayıt o marketin sorumluluğunda.
furkankaya559758
Üye
Pasaport kaydı yaptırırsan telefon yasal olur, Türkiye'den aldığın telefonlardan bir farkı kalmaz. Ben pasaport kaydını öneririm daha sonra başın ağrımaz. İmei kaydı ise telefonun seri numarası değiştirilerek yapılır. İllegal bir yoldur.
Pasaport kaydı yaptırırsan telefon yasal olur, Türkiye'den aldığın telefonlardan bir farkı kalmaz. Ben pasaport kaydını öneririm daha sonra başın ağrımaz. İmei kaydı ise telefonun seri numarası değiştirilerek yapılır. İllegal bir yoldur.