Öneri Passaparola - Güncelleme Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Passaparola - Güncelleme Önerileri

Önceki konularımızda bir zamanlar TV ekranlarının çok beğenilen genel kültür yarışmalarından biri olan Passaparola'nın FirstTie ekibi tarafından hazırlanmış olan oyun halinin WP mağazasında yerini aldığını belirtmiştik. (Oyunu indirmek isteyenler indirebilirler)

Kısa sürede büyük beğeni toplayan ve olumlu değerlendirmeler alan oyunla ilgili güncelleme planlamaları da yapılmaya başlandı. Bu konuda ekip kurucusu ve aynı zamanda forumumuz üyesi @teAtalay tarafından kullanıcılardan istek ve öneriler toplanıyor.

Bizler de Maxicep WP ailesi olarak sunacağımız öneri ve isteklerle geliştirici ekibe destek olmaya çalışalım.

Şu an için belirlenen öneri ve istek başlıkları şu şekilde:

-Live Tile
-Toast Notification
-Facebook'ta skor paylaşımı
-Oyun sonunda oyun için toplam verileri gösterme (Geldi)
-TopList En Yüksek Skor sıralaması (Geldi)

Kullanıcı önerileri:
-Haftanın ve Ayın ilk üçündeki avatarların sağ tarafa alınması
-Soru gönderebilme imkanı

Bu arada oyunu indirdikten sonra geliştirici ekibe destek olmak üzere değerlendirmede bulunmayı unutmayalım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, teAtalay ve ceza87

caner1010

Üye
Oyunun klavyesinde ki tuşlar biraz küçük gibi geldi bana..Cevap yazarken hatalı yazımlara sebep oluyor

PureFood

PureFood

Üye
Arka planda izin istemesin yeter. Bir uygulama yüklediğimde ilk pil tasarrufuna bakıyorum. Orada izin verildi yazınca sinir oluyorum. Uygulamayı silmeye kadar gidiyor bende bu sinir :D

caner1010

Üye
Arka planda izin istemesin yeter. Bir uygulama yüklediğimde ilk pil tasarrufuna bakıyorum. Orada izin verildi yazınca sinir oluyorum. Uygulamayı silmeye kadar gidiyor bende bu sinir :D
Yanlış bilmiyorsam bu oyun arka planda çalışmak için izin istemiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
teAtalay

teAtalay

Üye
Oyunun klavyesinde ki tuşlar biraz küçük gibi geldi bana..Cevap yazarken hatalı yazımlara sebep oluyor

Tuşları biraz daha büyütürsek ekrana sığmayacak. Bir diğer çözüm olarak alt satıra geçirme olabilir ki bu sefer de olması gereken klavye düzeni bozulacak.

Arka plan görevleri istemiyorsanız Live Tile ve Toast Notification kullanılamaz. Ancak biz tabii ki bunu ayarlar koyarak isteğe bağlı yapacağımız için sizden Arka plan görevleri için izin isteyecek ancak oyun ayarlarından kaldırmanız sonucunda arka planda çalışmayacaktır.
Bu arada listeden "İstatistik ekranında toplam değerleri gösterme" yi kaldırabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

caner1010

Üye
Geldi

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Tamamdır, listeyi güncelledim.
Yeni güncelleme için teşekkürler, elinize sağlık.
Ancak oyun sonundaki sıralamada TOPLAM istatistiğini önce gösterirse daha iyi olur gibi, ne dersiniz?
Toplam - 1. Tur - 2. Tur - 3. Tur şeklinde sıralanırsa daha hoş olacak sanki.

teAtalay

teAtalay

Üye
Tamamdır, listeyi güncelledim.
Yeni güncelleme için teşekkürler, elinize sağlık.
Ancak oyun sonundaki sıralamada TOPLAM istatistiğini önce gösterirse daha iyi olur gibi, ne dersiniz?
Toplam - 1. Tur - 2. Tur - 3. Tur şeklinde sıralanırsa daha hoş olacak sanki.

:lac:
En yüksek skor listesi yolda :)

teAtalay

teAtalay

Üye
Başka ne yapsak :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterim

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Facebook'ta skor paylaşmayı seven kullanıcılar için oyun sonu skorunu paylaşma gibi bir şey olabilir belki :hmmm
olabilir, desteklerim :oke:
oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterim
Passaparolanın genel mantığına belki uymaz ama sonuçta bize seçenek sunulursa güzel olur. ama geliştirici inş bunun için baştan yazmaz uygulamayı (tüm soru bankasını kategorilendirme, kategorilere göre puanları ayırma, kategori seçme ekranı vs..)
malum sorular beni de kasıyor :islik

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşımızın da belirttiği gibi hemen Passaparola'nın özüne aykırı, hem de 9000 küsür soruyu kategorilerine ayırmak mümkün değil. :hmmm

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşımızın da belirttiği gibi hemen Passaparola'nın özüne aykırı, hem de 9000 küsür soruyu kategorilerine ayırmak mümkün değil. :hmmm
zaten o soruların çoğu genel kültür diye adlandırılıp yeni katogori soruları eklenemez mi acaba şuan kendimi hiç bilmiyor gibi hissediyorum

teAtalay

teAtalay

Üye

Maalesef bu mümkün değil
zaten o soruların çoğu genel kültür diye adlandırılıp yeni katogori soruları eklenemez mi acaba şuan kendimi hiç bilmiyor gibi hissediyorum

Mevcut soruların türü genel kültür değil ama :(
Facebook'ta skor paylaşmayı seven kullanıcılar için oyun sonu skorunu paylaşma gibi bir şey olabilir belki :hmmm

Bunu da listeye ekler misiniz?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Maalesef bu mümkün değil

Mevcut soruların türü genel kültür değil ama :(

Bunu da listeye ekler misiniz?
neyse o zaman bir öneri sundum kabul edilecek diye bir şey yok çalışmalarınızın devamı dilerim

• Beğen
Tepkiler: ceza87