paskalya yumurtasının nasıl olduğunu buldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
paskalya yumurtasının nasıl olduğunu buldum
şimdi bu tavşanlar öyle hayvanlardırki üremeyi bir felsefe edinmişlerdir ayakları oyüzden büğyüktür okadar hızlı sürterlerki kıvılcım bile çıkabilir ama tavşanla tavşan çiftleşirse yumurta değil bir sürü junior coşkun olur bu tavşanla bir hayvanın artasında bir şey nasıl öyle büyük oluyor sanıyorsunuz yumurtaları
[video=youtube;_xbstHKvhXc]http://www.youtube.com/watch?v=_xbstHKvhXc&NR=1[/video]
bele dikkat saydırıyo resmen ama tavuğa demek tavukla tavşan birleşince paskalya yumurtası oluyor hemen bir tavşan bi tavuk alacam bakalım oluyomu

mstf_l

mstf_l

Üye
hepsi gececek bu sıkıntıların hic korkma evladım sen hic korkma :(

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu konudan sonra nickimi "paskalyaymurtasıkabugu" olarak degiştirmeye karar verdim...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Sen de nerde bisey gorsen nickini degistiriyon :) bak bana ne kadar aptalca bi nick ama degistiriyom mu? :ehe
valla nick degiştirme hakkımız iyki sınırsız degil yoksa ben saat başı nick degiştirirdim :D aklımda başka bir nick var ama bu nicki yeni aldıgım ve degiştirdigimde hakkım bitecegi için degiştirmiyom.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
tavuk türk herhalde

mstf_l

mstf_l

Üye
valla nick degiştirme hakkımız iyki sınırsız degil yoksa ben saat başı nick degiştirirdim :D aklımda başka bir nick var ama bu nicki yeni aldıgım ve degiştirdigimde hakkım bitecegi için degiştirmiyom.
Ben de degistircem ama 4 yıldır her yerde kullandıgım nick ondan tabii o zamanlar simdiki gibi butun harfleri atarak konusan gerizekalılar yoktu haliyle bende nickimi seviyordum ama simdi :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ben de degistircem ama 4 yıldır her yerde kullandıgım nick ondan tabii o zamanlar simdiki gibi butun harfleri atarak konusan gerizekalılar yoktu haliyle bende nickimi seviyordum ama simdi :(
bende çogu yerde "psp 1004" nickiyle kayıtlıyım ama çok kullandıgım,birde yeni üye oldugum yerlerde mangdaşire olarak kayıtlıyım.

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ben sabri super diye kayıtlıyım heryerde ama banyidim bu3.hesabım diğerleri banlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...