Pasaporta kayıt yardımm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbhas

Üye
    Konu Sahibi
Pasaporta kayıt yardımm..
Merhaba arkadaşlar ,

bir arkadaşım aracılığı ile yurt dışından telefon getirtiyorum ancak bu pasaporta kayıt işlemi maalesef benim üzerime kalıyor , bu işlem nasıl oluyor bilgisi olan biri yardım edebilir mi acaba..

birde piyasada sıfır telefonlar var , pasaporta kayıtlı ve fiyatları da oldukça uygun sizce alınır mı bunlar , güvenilir mi ?

STaT!C

STaT!C

Üye
sizin kendinize ait 1 ay içinde giriş yapmış pasaportunuzla turkcell bayine gitmeniz yeterli 10 tl karşlığı olur. eğer yoksa başka bir kişinin pasaportuyala bu mümkün yalnız sınırdan bir ay içinde tr ye giriş yapmış olmalı. Piyasadaki pasaport kayıtlı cihazların ucuz olması yurtdışında cihazlar ucuz ama çoğunun garantisi türkiyede gerçerli değildir.

61semih

61semih

Üye
riskli işler bunlar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
pasaport bulamazsan 120 tl. karşılığında yine de kayıt yaptırabiliyorsun. turkcell'in TİM merkezlerinde yapılıyor bunlar. bir ayı geçmemiş pasaport bulursan sadece 5 tl. alıyorlar.

mcks

Üye
Yurt dışından gelmiş ama kaydolmamış tum cep telefonlarina yasal bir şeklde garantili pasaport kaydi yapilir...
Peki bu pasaportlari nerden temin ediyrsunuz? diye bir soru isareti kafaniza takilabilir...

... hava alaninda calisyrm ve uluslar arasi yolculuk yapan tc vatandasi sahislardan belli ucret karsiligi bizim istedgim cihazn imei'ni

kaydedebilmekteyiz...

Olayın ozu biz devletin sahisa verdi hakkı beli bir ucret karsiligi satin almaktayiz....

...olay bu kadar basit cihaz da maksimum iki gun içerisinde kayitli hala gelir...

Peki parayi nasl yatrcagm? die bir soru olusabilir ve de nasl guvenecem?..

Sizden ilk once imei numarasini aliyoruz bunu kaydettirdikten sonra siz cihaznizin

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php? (devletin resmi kayit sorgulama sitesi) sitesinde sorguladgnzda kayitli olarak gorup içiniz

rahat edince parayi verecegimiz bir hesap numarasina gonderiyorsunuz islemimz bolece bitiyor

Yaptigimiz tum işlemler KESİNLİKLE kapanmama garantisi altında olup,işlemlerin tamamı operatrlerle anlasmalı olarak

gerceklestirilmektedir...

Not:kayıttan dusen ve de buyuk sıkıntı yasayıp pasaportunuz oldugu halde actıramadıgınz imeileri 20tl ekstra ucret karsiligi ilk once

sistemden dusurup sonrada kayıt ettirmekteyizz...

Bizim yaptigimiz kayit islemi tamamlandiktan sonra ASLA kayıttan dusme diye bir durum soz konusu olmaz...baskalari gibi 5-6 ayda

cihazlari kapanan insanlari madur etmeyiz...

Bu işi 8 aydir yapmaktayiz ekibimzle beraber en ufak sorunla karsilasmadik yaptigimz bolgesel hizmeti artik turkiyenin tamamina

uygulamaya basladik..
tel: 5445830140

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
peki yaptığınız iş yasal mıdır diye sorsam?!

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
alan razı veren razı bır dolandırıcılık olmadıgı surece yasaldır.kımsenın hakkı gasp edılmıyor

sizin mantığınızdan gidersek mesela uyuşturucu ticareti de yasal olması lazım. nasıl olsa alan razı veren razı!
yaptığınız işin yasal olduğuna inanmıyorum, başınız bi yerlere toslayabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt