Partizan İddialı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Partizan İddialı..
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçındaki rakibi Sırbistan'ın Partizan takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. Partizan Teknik Direktörü Slavisa Jokanoviç, Fenerbahçe'nin çok güçlü ve saygı duyulması gereken bir takım olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, hedeflerinin maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu söyledi.


Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda rakibi Partizan, 13 Ağustos Çarşamba günü sahasında oynayacağı maça iddialı hazırlanıyor.
Çalışmalarını kendi tesislerinden sürdüren Sırp temsilcisinin kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunurken, takımın iki önemli oyuncusu Fejsa ve Toşiç, Pekin olimpiyatlarında Olimpik Milli Takımı kadrosunda oldukları için Fenerbahçe maçında oynayamayacaklar.

Belgard'da İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Partizan Teknik Direktörü Slavisa Jokanoviç, Fenerbahçe'nin son derece ciddi bir takım olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin bu maça favori olarak gösterilmesine rağmen biz sadece Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna kadar yükselmek için mücadele etmedik. Hedefimiz Türkiye temsilcisi Fenerbahçe'yi mağlup ederek, turu geçmek" dedi.

Sırbistan Olimpik Milli Takımı kadrosunda bulunan iki önemli futbolcuları Fejsa ve Toşiç'i Fenerbahçe maçında oynatabilmek için Sırbistan Futbol Federasyonu'na başvurduklarını söyleyen Jokanoviç, "Bu başvurumuzdan olumsuz yanıt aldık. Bu oyuncularımı oynatmak isterdim. Böylece Fenerbahçe maçına daha güçlü bir şekilde çıkardık. Rakibimiz gücünden korkmuyoruz.

Fenerbahçe'nin sahasında çok etkili olduğunu biliyoruz. İstanbul'daki maçta stattaki atmosferden etkilenmemeye çalışacağız" diye konuştu.

Maçın skoru ile ilgili tahminde bulunmayı sevmediğini ifade eden Sırp teknik adam, "Hedefimiz belli. 2 maçta 180 dakikada elimizden geleni yapmayı ve rakibimizi yenmeye çalışacağız" dedi.

Partizan takımında 3 numaralı formayı giyen oyuncu İvan Stevanoviç de, çok tecrübeli oyuncaları ve büyük bütçesi olan ayrıca uluslararası futbol sahnesinde büyük başarılara imza atan bir takımla maç yapacaklarının altını çizerek, "Güçlü bir rakip ile karşılaşacağımızın bilincindeyiz ve rakibimizi ciddiye alacağız. İlk maçta seyirci desteğini arkamıza alarak iyi bir sonuç çıkarmaya çalışacağız.

Fenerbahçe karşısında teslim olurcasına oynamamız söz konusu olamaz. Teslimiyet olmayacak. Bizim kaybımız Fenerbahçe'nin kaybından az olur. Bu nedenle bu maç onlar için daha zor olacak" diye konuştu.


Partizan'ın forvet oyuncusu Veljko Paunoviç ise Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi 10 takımından biri olduğunu iddia ederek, "Fenerbahçe, futbolu çok seven bir ülkenin takımı. Bizim maçta da favori olarak gösteriliyor. Gerçekten güçlü bir takımla karşılaşacağız. Maçları hep büyük takımların kazanması durumunda futbolun büyüsü kaybolur. Fenerbahçe maçında elimizden geleni yapıp avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Ateşli Partizan taraftarları da maçı 3-0 kazanacakları iddia ederek, Fenerbahçe'nin partizandan korkması gerektiğini söylediler.

Sırp basını ise Partizan'ın maçı kazanabilmesi için çok mücadele etmesi gerektiğine ve teknik açıdan üstün bir oyun çıkarmasının zorunluluk olduğuna işaret ediyor. "Kurir" gazetesi Fenerbahçe'de Avrupa Şampiyonası'nda görülen Türk iradesi ile şampiyon olan İspanya'nın teknik direktörü Aragones kastedilerek teknik üstünlüğün birleştiği karışımın görüleceğine dikkat çekti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Partizanı kadıkoyde ezecegımızı dusunuyorum;)
 
schumici

schumici

Üye
kesinlikle paramparça edicez ama 2 maçtada;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt