Partizan 2 - 2 Fenerbahçe..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Partizan 2 - 2 Fenerbahçe..
Devler Ligi bileti için mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe Sırp rakibi Partizan ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak tur için avantajlı bir skor elde etti.

Fenerbahçe Sırbistan deplasmanında Partizan Stadyumu'nda 11. dakikada Paunovic, 15. dakikada Bogunovic'in attığı goller ile sarsılırken, ilk devrenin biterken 45.dakikada penaltıdan Alex, 49. dakikada da Güiza'nın attığı goller ile tekrar hayata döndü.




Fenerbahçe Partizan karşısında özellikle ilk yarıda yaptığı hatalar ile dikkat çekerken, oyunu ikinci yarı dengelese de eşitliği bozamadı. Fenerbahçe taraftarına adeta 15 dakikalık bir korku filmi izletirken, oyunda ağırlığını koyması gereken zamanda gösterdiği performansla tur şansını riske etmedi. Deplasmanda attığı iki golün avantajıyla Fenerbahçe Devler Ligi bileti için 27 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Partizan'ı ağırlayacak.

AYNI 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında FK Partizan ile yaptıkları mücadelede, 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte maçlarının ilk 11'inde değişiklik yapmadı.
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle dün akşam yapılan son antrenmanı yarıda bırakarak sol ayağına buz tedavisi yapılan Selçuk, FK Partizan karşısında ilk 11'deki yerini aldı. Aragones'in, hem performansını beğendiği ve Selçuk'un durumu nedeniyle Belgrad'a getirdiği Maldonado yedekler arasında yer buldu.

İYİ BAŞLADI AMA...
Maça iyi başlayan Fenerbahçe ilerleyen dakikalarda başına gelecek kabustan habersizdi. İlk dakikalarda Güiza ve Semih ile etkili olmaya başladığı anlarda sarı-lacivertli ekibin Partizan atakları karşısında yaptığı defans hataları pahalıya patladı. 8. dakikada Volkan ceza sahası önünde Lugano'nun kaçırdığı Paunoviç'i karşılamaya çalıştu. Paunovic Volkan'dan sıyrıldı, boş kaleye yolladı ama Lugano topu çizgiden çıkardı.

KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KABUS; VOLKAN - DEFANS!
Bu pozisyondan iki dakika sonra ise Partizan yine Fenerbahçe defansını hazırlıksız yakaladı.Diarra'nın sol kanattan ortasında Paunoviç arka direkte vurdu kafayı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Golün şokuyla sahada zorluk çeken Fenerbahçe'de 15. dakikada defansta yine bir anlık hata vardı. Volkan ile defans hattı arasındaki anlaşmazlıktan iyi faydalanan Bogunoviç meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

15 DAKİKALIK KORKU FİLMİ
Devler Ligi'nde geçtiğimiz sezon çeyrek final oynayan ve Partizan karşısında turdan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe Sırbistan'da 15 dakikada yediği iki gol ile büyük bir deprem yaşadı. Durum bir anda 2-0 oldu. Fenerbahçe'nin yediği iki golde de defans ve Volkan birlikteliğinin zamanlama hataları gözden kaçmadı. Partizan'ın 22. dakikada attığı bir 3. gol ise ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Edu'nun defansın arkasına atılan pasta ayağının altından kaçırdığı topa Laziç dokunmuş ve yine ileri çıkmaya çalışan Volkan bu topta aşırtma ile avlanmıştı ki neyseki gol geçersizdi.

Gerçek olan bir şey vardı ki tüm Fenerbahçeliler, oyuncular bu tablo karşısında büyük şoktaydı.37. dakikada Diarra'nın Volkan'ın yanından ceza sahası önünde yaptığı vuruşta hafif bir şekilde direği yalarken, pozisyonu izleyen herkes derin nefes çekti.

ALEX! HAYATA DÖNÜŞ!
İlk yarının sonuna doğru Roberto Carlos'un frikiği, kornerde Lugano'nun 1 metreden vuruşunda topun direği yalayarak dışarı gitmesi ise akıllarda kaldı. Fenerbahçe Partizan kalesinde etkili olmasına rağmen futbolun meyvası olan gole bir türlü uzanamıyordu! Herkes şans meleklerinin Fenerbahçe'nin yanına gelmesi için dua ediyordu. İşte bu dakikalardan birinde, ilk yarının uzatma anlarında Fenerbahçe aradığı golü buldu. Alex ceza sahasına girerken düşürüldü, İskoç hakem Craig Thomson penaltı kararı verdi. Alex soğukkanlılıkla topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe soyunma odasına 2-1 geride gitti, bir bakıma tekrar hayata döndü. İLk yarıda Fenerbahçe'nin çok şey beklediği golcüsü Güiza ise istediği topları alamadı. Semih yine orta sahaya yakın bir görüntü çizerken, MTK maçlarının kahramanı Colin Kazım Richards sessizdi.

OKÇU İLE BAĞLAN HAYATA!
İlk yarının son dakikalarında bulduğu gol ile hayata dönen Fenerbahçe'ye bir ikinci hayat öpücüğü ise 49. dakikada Güiza'dan geldi. Ceza sahası içinde Semih'in indirdiği topu Güiza iyi takip etti. Okçu lakaplı oyuncu topu filelere göndererek durumu 2-2 yaptı. Fenerbahçe'de Luis Aragones'in ilk oyuncu değişikliği tercihini ise günün kötü ismi Colin Kazım Richards'ı oyundan alarak yaptı. Kazım'ın yerine 55. dakikada oyuna Burak Yılmaz girerken, Semih de 62. dakikada yerini Emre Belözoğlu'na bıraktı.

İlk yarıdaki şoku üzerinden atmış gözüken Fenerbahçe durumun 2-2 olmasıyla oyunda daha dikkatli bir görüntü çizerken tempoyu da belirli seviyede tutmayı tercih etti. Semih'in oyundan çıkışıyla tek forvete resmen dönen sarı-lacivertli ekip Emre'nin girişiyle kalabalık orta saha ile oyunun hakimi olmaya çalıştı. Fenerbahçe'nin Partizan karşısındaki en büyük sorunu yaptığı ufak hatalardı.

Futbolcuların top kontrol ve kısa paslardaki hataları Partizan ekibinin hucüm etmesine yardımcı oldu. Özellikle 82. dakikada kornerde altı pasta Marinkovic yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamazken, Fenerbahçe cephesi derin bir soluk aldı. 88. dakikada Güiza Alex'in müthiş uzun pasında kaleci karşı karşıya kalmasına rağmen topu kontrol edemezken, Fenerbahçe'nin son gol şansını da harcamış oldu. F.Bahçe'de son oyuncu değişikliği ise 83. dakikada Uğur Boral'ın yerine oyuna giren Maldonado ile oldu.

Oyunda kalan dakikalarda iki takımın kondisyon açıdan zorlandığı da görünürken, Emre ve Burak Yılmaz'ın hareketli görüntüsü ile Fenerbahçe oyunda kaldı ve rakibinin öne geçmesine engel oldu. 2-2 biten mücadelenin sonunda Fenerbahçe cephesi burukta olsa deplasmanda iki gol atmanın avantajını sırtında hissederek sahadan ayrıldı. Maçın rövanşı 27 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
başlık yanlış yazılmıştır..


Partizan - Fenerbahçe olmalı düzelttiriniz.;)


fenerli olmanın ayrılacalıgını bırkez daha yaşıyorum;) Allah herkese nasip etsin..

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
ben fenerbahçe'yi deplasman yada ev sahibi göstererek açmadım başlığı ancak düzeltebilirim..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
göstermen gerekiyor...fenerbahce macı deplasmanda oynadığı için 2.sırada olmalı;)
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
gördüğünüz gibi düzeltildi..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şimdi oldu:) Fenerbahcemi tebrik ediyorum...Durdurabilecek varmı bu takımı ? :islik
 
Ozan

Ozan

Admin
Fenerbahçe nin sahada rakibi ezici bir futbolu yoktu bence...

Aksine rakibi, hafife aldı ve 2 golü yedi .

Ondan sonra toparlandı ancak yine öyle şahane bir futbol oynamadı, çünkü kadro dağılımı yanlış gerçekten. Hepsi yıldız isimler ancak dağılım yanlış olunca, uyum ve oyun problemleri oluyor, pek heyecan verici bol pozisyonlu maç olmadı yani .

Ama avantajlı bir skor, bir sonraki maçla turu geçecektir bence.
 
arslansem

arslansem

Üye
Bişey dikkatimi çekti Fenerbahçe çok yavaş top oynuyor...Bi de Alex koşmaya başlamış arada preste yapıyor hadi hayırlısı :ehe
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Fenerbahçe bu! Heyecansız maçı olur mu?! Ben rahat rahat kazandığımız bir maç gördüğümde gözlerimi ovuşturup seyrettiğim takımın renklerine bir kez daha bakarım...
 
schumici

schumici

Üye
abi bu neydi yaaa işkence gibiydi. ağer böyle devam edersek halimiz harap
 

Dwyane_Wade

Üye
bence fenerbahçenin bu sistemde acilen bir ön liberoya ihtiyacı var...marcos senna bu iş için biçilmiş kaftan...:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
şampiyonlar ligine kaldıgımız an transfer yapıLacaktır kesinlikle ;)
 
D_aTeS

D_aTeS

Üye
KADIKÖYDE '' DİSCO DİSCO PARTİZANİ '' şovv varr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli


Üst Alt