Parlak Ekran Düzeltme

Sponsorlu Bağlantılar

okit

okit

Üye
    Konu Sahibi
Parlak Ekran Düzeltme
Arkadaşlar uğraşısı PC olan herkese iyi çalışmalar;

Benim sorunum şu ki; acer g225HQv 21.5 LCD bir monitör kullanıyorum. Ekranım çok parlak aşırı derecede göz yoruyor ve ekranı sürekli göz ayarıma uygun hale getirebilmek için eyip bükmek zorunda kalıyorum. Bu da sorunuma çözüm olmuyor tabi. Ayarlarımı ekrana hangi yönden bakarsam bakayım hep aynı şekilde nasıl görebilirim? yani eskiden kullandığımız monitörlerde olduğu gibi sağdan yada soldan alttan yada üstten :) baktığımızda da ekranı hep aynı net görelim istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lcd den normal ekran gıbı goruntu alamazsın cunku likid yanı sıvı var her yonden bakarak aynı goruntuyu elde edemeyız

parlaklıkda monıtor uzerınde ayar tuslarından yapabılırsın

okit

okit

Üye
    Konu Sahibi
Bunu denedim ancak bir türlü uygun sonucu elde edemedim. Peki şimdi soruyorum? :) eğer eyip bükeceksem, koltuğumun ayarı ile sürekli oynayacaksam ne diye aldım yahu ben bu ekranı? :) avantajı ne ki bunun? :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ben samsung syncmaster940nw kullanıyorum hem menüden girerek ayarlayabiliosun parlaklıgı istersen onun özel modları war film internet oyun gibi ayrıca monitörle birlikte gelen bi cd wardı onda da wardı fakat o cd şu anda yok :D .

İnternette arattır acer gibi bi markanın bu tarz programları olması gerek.

okit

okit

Üye
    Konu Sahibi
ecet bununda 5 farklı ayar modu otomatik mevcut bir tık ile oluyor. Ancak buna rağmen parlaklık aynı.

Üst Alt