Parlak bir gelecek, Yetkinlik, Prestijli bir meslek, Daha iyi bir yaşam...Geleceğin seni bekliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapperboys

Üye
    Konu Sahibi
Parlak bir gelecek, Yetkinlik, Prestijli bir meslek, Daha iyi bir yaşam...Geleceğin seni bekliyor!
Arı Bilgi Akademik Eğitim Programı kapsamlı, kaliteli içeriğiyle, bilişim sektörünün ihtiyacı olan uzman açığını kapatacak tam zamanlı bir sertifika programıdır. Bilişim sektörünün aranan, tercih edilen uzmanları olmak için akademik eğitim programlarımızı mutlaka inceleyiniz.

- Arı Bilgi Akademik Eğitim Programı ileri teknoloji yazılımlar kullanarak, sektörün tercih edeceği, yetişmiş ve yetkin uzmanlar yetiştirmektedir.

- Arı bilgi Akademik Eğitim Programları sektördeki tek ve ilk en kapsamlı, en kaliteli eğitim programıdır.

- Arı Bilgi Akademik Eğitim programı, uzman eğitmen kadrosunu sektörün içinden profesyonellerden seçer.

- Arı Bilgi Akademik Eğitim programı, Arı Bilgi yayıncılık tarafından üretilmiş, eğitim müfredatını destekleyen, bol konu anlatımlı ve örnek uygulamalarla zenginleştirilen, benzersiz eğitim yayınlarıyla desteklenir.

- Arı bilgi tüm akademik eğitim programlarında uygulanan pratik öğrenme modeliyle katılımcısına, tüm eğitimi boyunca, deneyime dayanan, yorumlamayı geliştiren eğitim yaklaşımıyla proje üretmesini sağlar. Projeler staj döneminde profesyonel çalışmalarla zenginleşerek, profesyonel portföy halini alır.

- Arı Bilgi akademik eğitim programına katılan tüm öğrencilerine sürdürülebilir gelişim için sınırsız etüt ve temek sanat dersi imkanı sunar.

- Arı Bilgi mezunlarının İş hayatına atılırken, rakiplerinden daha önde olmaları için, pekçok kişisel gelişim eğitimi ve seminerlerle donanımlı yetkin, özgüveni tam gençleri iş hayatına kazandırmayı amaçlar.

- Arı Bilgi Tüm akademik eğitim programlarında mesleki yeterlilik için İngilizce derslerini müfredatına dahil etmiştir.

- Arı Bilgi Tüm akademik eğitim programlarında tüm öğrenciler, eğitimleri boyunca çeşitli ölçme değerlendirme sınavlarına tabi tutulurlar. Uygulanan sınavlar ve projeler neticesinde edinilen not ortalamaları ile katılımcının mezuniyet notu elde edilir. Mezuniyet notuna göre katılımcı Arı Bilgi Başarı Sertifikası ya da Arı Bilgi Üstün Başarı Sertifikası almaya hak kazanır.

- Arı Bilgi Öğrencileri Uluslararası düzeyde iş olanaklarına sahip olabilecekleri sertifikasyonlara katılma olanağına sahiptirler. Adobe, Microsoft, Autodesk ve Milli Eğitim Bakanlığından onaylı ECDL sertifikasyonlarına katılarak kendilerini uluslararası düzeyde kanıtlama olanağına kavuşurlar.
sitemiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt