Parktaki kitabı al oku, yine parka bırak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

'Seyyar Kitap' rojesiyle, kamuya açık yerlerden alınan kitaplar okunarak yine kamuya açık bir yere bırakılacaklar.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketlerinden Kültür A.Ş'nin 'Seyyar Kitap' rojesiyle kent halkı, kamuya açık yerlerden aldığı kitapları okuyarak yine kamuya açık bir yere bırakacaklar.
Kültür A.Ş. kentin çeşitli yerlerine 3 kitaptan 15 biner tane dağıttı. Otobüs koltuklarına, park banklarına bırakın kitaplar 'Aile İçi İletişim', 'Zararlı Alışkanlıklardan Korunmanın Yolları' ve 'Dünya Mirasına Katkı Sağlamakta Olan İnsanlarımız-2' adlarını taşıyor.

odio

odio

Üye
hiç umudum yok ama inşallah bırakılırlar

ben_daha_yeniyim

Üye
çok güzel bir düşünce ama hiç bırakacaklarını sanmıyorum. hatta orada nöbet tutup alanıda suçüstü yakalamak lazım :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
:)

Bu tarz yaklaşımlara alışmamız için daha 100 sene lazım ama denemekte yarar var bakalım kaçı geride kalacak!!!... :)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bıraksalar bile milletimiz sobada yakar heheheheh

ben_daha_yeniyim

Üye
yok yaw bıraksalarda bankta yatanlar yastık yerine kullandıkları için bırakırlar :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bence milletimiz kitap okumadığı için bi vatandaş arasıra tozunu alır ama kimse ne götürür nede okur. (örn;gelip burada Faith/istanbul'da yaparsan anında imha ederler ama beşiktaş'ta ortaköyde yaparsan :) yararlı olur.)

ben_daha_yeniyim

Üye
beşiktaş - nişantaşı tinerci kaynamıyormu ? :) şaka bir yana işallah en kısa zamanda tüm insanlar bu konuda duyarlı olurlar.

UndeRqRo.uNd

Üye
Japonya da olur da Türkiye de zor ..

canturk

canturk

Üye
insaallah mılletımıze faydalı olur

katibim

katibim

Üye
inşallah:good:

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Hiç Birşeyi Denemeden Anlyamayız. Denemekte Yarar var ;)

kankuli

Üye
ben bıraktım vapurda takipte eettim alan meraka içini ve arkakapağın filan takıldı sonrada çantasına attı içinede sayfa ayracı koydum sende bırak bulduğun yere diyeee :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...