Pargo Rusya'da..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Pargo Rusya'da..
NBA'de bu yaz serbest kalan New Orleans Hornets'in oyun kurucularından Jannero Pargo, Rusya'nın Dinamo Moskova takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.



NBA'de forma giyen birçok önemli ismin ardından Jannero Pargo da Avrupa'nın yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon New Orleans Hornets'in elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Pargo, önümüzdeki sezon Dinamo Moskova forması giyecek.

29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, yaklaşık 3.8 milyon dolar karşılığında kendisini Rusya temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Pargo, önümüzdeki sezon David Blatt'in çalıştıracağı Dinamo Moskova takımında Avrupa'ya dönmeyi tercih eden NBA oyuncularından Bostjan Nachbar ile birlikte ter dökecek.

New Orleans Hornets'in sözleşme yenilemek istediği oyuncuyu NBA'in önemli takımlarından San Antonio Spurs ve Atlanta Hawks da kadrosuna eklemek istiyordu.

Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla NBA'in en iyi 6. oyuncularından biri olarak gösterilen Pargo, forma giydiği 80 maçta 8.1 sayı &#8211; 2.4 asist ve 1.6 ribaunt ortalaması yakalamıştı.
 

Benzer Konular



Üst Alt