Parfüm Yasaklansın!!!

Hasan

Üye
parfümü bulan millet pis koktuğu için bu yöntemi geliştirmiş burası biz kullanmayalım!

Tepkiler: buketcik

buketcik

Üye
bende tam bundan bahsetmiştim.

ne alaka yahu.parfüm pis kokuyu örtmek için kullanılmaz ki. midem bulandı şimdi.
aklıma parfümün doğuşu geldi bir an.

kısa tarihçe buldum vikipediden (doğruluğu tartışılır) ;Eski çağlarda Çinliler, Hindular, Mısırlılar, İsrailoğulları, Araplar, Yunanlar ve Romalılar tarafından kulanılmaktaydı. Latincetümüyle uçucu anlamına gelen per fumum sözcüğünden türemiştir. ülkelere bakarak ne için yapıldığını tahmin edebilirsiniz bkz:hindular ;nehre girip günahlardan temizlenmeye çalışırlar sonuç: o kadar pisliğin içinde hasta olup ...

buketcik

Üye
iyi bari yasaklansın napalım

haklisin arkadas. Bazilari isi bayagı ileri goturup sanki parfumle banyo yapiyorlar. Guzel kokucam diye parfumun yarisini uzerine sikan erkeklerde var.bide kokusu guzel olsa... (dikkat hhhhoooooorrrrrrtttttt....)

ne alaka kabahat parfümde değil parfümü kullanmayı bilmeyendedir parfüme evet kullanmayı beceremeyene hayır!

MaxiHan

Üye
hafif çiçek kokuları sıksalar ne olur yav kadın yazın ortasında kış parfümü sıkıyor yaz günü hiç çekilmiyor

Serhan

Üye

Napsınlar saçına limon mu sıksınlar

Jus7ice

Üye
geçmişten geleceğe mirasımız...

Baydırman

Moderator
Var başkan

Tepkiler: AIS

buketcik

Üye
kolonya dökelim

Tepkiler: AIS ve Baydırman
Bir ara benim de başıma geldi. Akşam işe giderken dolmuşa binmiştim. Az ilerde durakta kadın öğretmen diğer meslektaşı ile beraber bindiler. Ben kapı yanında duruyordum kadın ise şoförün arkasında ikili koltukta oturuyordu. Ya kadın nasıl parfüm sıkmışsa artık dolmuşu sardı. Ama hiç rahatsız olan yok. Burunları mı tıkalı bunların çözemedim. İş yerine yakın yerde indim. Bir de baktım üstüm parfüm kokuyor. Parfüm sarmış bedenimi. Paydos edince eve geldim ve üstümdekileri hemen çıkardım attım makineye. Duş aldım yattım.

Tepkiler: AIS ve Baydırman

Baydırman

Moderator
Alışkınlardır belki hep biniyorlarsa

Tepkiler: AIS