Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: netbook'un modeli ne hangi mobil modem'i kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... netbook dell inspron 1318 vodafone'un modemini kullanıyorum.
kol@j' Alıntı: netbook'un modeli ne hangi mobil modem'i kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... netbook dell inspron 1318 vodafone'un modemini kullanıyorum.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap ayarlarını yapman gerekiyordur.bazı modemler kullanıcı adı, şifre falan istiyor.
kol@j Üye .:: Enver ::.' Alıntı: ayarlarını yapman gerekiyordur.bazı modemler kullanıcı adı, şifre falan istiyor. Genişletmek için tıkla ... bağlantı panelinde mobil modem den bahsediyordu da ben mobil modem de pin kodu bile kullanmıyorum ki... tek fişi bitir işi yapıyom.
.:: Enver ::.' Alıntı: ayarlarını yapman gerekiyordur.bazı modemler kullanıcı adı, şifre falan istiyor. Genişletmek için tıkla ... bağlantı panelinde mobil modem den bahsediyordu da ben mobil modem de pin kodu bile kullanmıyorum ki... tek fişi bitir işi yapıyom.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: bağlantı panelinde mobil modem den bahsediyordu da ben mobil modem de pin kodu bile kullanmıyorum ki... tek fişi bitir işi yapıyom. Genişletmek için tıkla ... pin kodu değil mesela vodafone modemlerinin kullanıcı adı:vodafone - şifre:vodafone'dur.
kol@j' Alıntı: bağlantı panelinde mobil modem den bahsediyordu da ben mobil modem de pin kodu bile kullanmıyorum ki... tek fişi bitir işi yapıyom. Genişletmek için tıkla ... pin kodu değil mesela vodafone modemlerinin kullanıcı adı:vodafone - şifre:vodafone'dur.
kol@j Üye .:: Enver ::.' Alıntı: pin kodu değil mesela vodafone modemlerinin kullanıcı adı:vodafone - şifre:vodafone'dur. Genişletmek için tıkla ... wap ayarı gibi yani... teşekkürler ----------Eklendi @ 15:55:02 ---------- Yazıldı @ 15:54:41 ---------- o bilgileri tam olarak verebileceğin bir konu açar mısın?
.:: Enver ::.' Alıntı: pin kodu değil mesela vodafone modemlerinin kullanıcı adı:vodafone - şifre:vodafone'dur. Genişletmek için tıkla ... wap ayarı gibi yani... teşekkürler ----------Eklendi @ 15:55:02 ---------- Yazıldı @ 15:54:41 ---------- o bilgileri tam olarak verebileceğin bir konu açar mısın?
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: wap ayarı gibi yani... teşekkürler ----------Eklendi @ 15:55:02 ---------- Yazıldı @ 15:54:41 ---------- o bilgileri tam olarak verebileceğin bir konu açar mısın? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/pardus-uzerinde-3g-modem-kurulumu-519896.html#post3620957
kol@j' Alıntı: wap ayarı gibi yani... teşekkürler ----------Eklendi @ 15:55:02 ---------- Yazıldı @ 15:54:41 ---------- o bilgileri tam olarak verebileceğin bir konu açar mısın? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/pardus-uzerinde-3g-modem-kurulumu-519896.html#post3620957