Parçalanan Bebeğin Annesi Gözaltında

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Parçalanan Bebeğin Annesi Gözaltında



Kütahya'nın Simav ilçesinde başı boş bir köpek tarafından bulunan parçalanmış bebek cesedi ile ilgili yapılan çalışmada, biyolojik annenin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.


Olay, Simav ilçesine bağlı Güzelyurt beldesinde meydana geldi. 3 Mart 2010 tarihinde Dereyüzüdere köyü Mahmutlar Mahallesi'nde başı boş bir köpek tarafından köy meydanına getirilen parçalanmış bebek cesedini gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.


Simav Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından defnedilen bebeğin kim tarafından terk edildiğini araştıran jandarma, aradan geçen üç yıl boyunca incelemelerini sürdürdü.


İstihbari çalışmaları sonucunda doğumundan sonra terk edilen bebeği Hatice K. isimli bir kadının dünyaya getirdiğini tespit eden jandarma, kadını cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına aldı. Yapılan DNA kontrollerinde ölen bebek ile Hatice K.'nın DNA'larının aynı olduğunun belirlenmesi ile biyolojik anne ile ailesinden 6 kişi gözaltına alındı.


Cumhuriyet savcılığında verdikleri ifadelerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

emreolol

Üye
tovbe tovbe gelde neyse diyecek cok sey varda burda olmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface


Üst Alt