parayla cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
parayla cfw
Beyler ben c5 03 v23 için cfw atmak istiyorum ama bu konuda anlatımlar net değil .Acaba konyada parasıyla cfw atan telefoncu varmı?

Süleyman

Süleyman

Üye
Beyler ben c5 03 v23 için cfw atmak istiyorum ama bu konuda anlatımlar net değil .Acaba konyada parasıyla cfw atan telefoncu varmı?

parasıyla herkes yapar ama onlarında pek anlayacaklarını sanmam. Ben c5-03 ten anlasam teamwear üzerinde sana yapardım ama anlamıyorum. C5-03 için fw çıkaranlara bi danış istersen. Belki yardımcı olurlar.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
phoenix kullanımı araştır kendin yaparsın kolay.

burakkk97

Üye
teamviewer ile arkadaşlar yardım edebilir

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim forumda konu pek açıklanmamış flash at deniyo ama açıklama yok benimde pek bilgim yok

- - - Eklendi - - -

biri yardım etse yaparımda

Süleyman

Süleyman

Üye
sağol kardeşim forumda konu pek açıklanmamış flash at deniyo ama açıklama yok benimde pek bilgim yok

- - - Eklendi - - -

biri yardım etse yaparımda

c5-03 hakkında hiçbir bilgim yok. C5-03 e Flaş atmayıda bilmiyorum bu yüzden. Dediğim gibi fw yapanlara danışmanı öneririm. Belki yardımcı olurlar. Şansını dene.

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah anlayan biri yardım eder

LeaD3R

LeaD3R

Üye
phoenix 2012yle atcan
Mobilden uzun uzun anlatamayacam
Symbian türkiye'de c5 03e cfw atmak diye blog vardı

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum telefoncular cfwnin ne olduğunu bilmiyor zaten 2 dakika sürmeyen bir işlem için para verilmez.

burda var detaylı anlatım

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Sağol bu acayip kolaymış peki bununla istediğim cfwnin dosyalarını nasıl eklicem

goktas19

goktas19

Üye
Flash konusunda benim o kadar çok konum var yandaki istatikler olmasa haberim bile olmazdı o kadar konudan :) Neyse benim açtıgım konuları biraz araştırırsan (detaya inmen lazım ama) aklana gelecebilecek çogu cevap bulaiblirsin :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Bana özeldn ulaş teamwiewer la 2 dk da yüklüyüm sana

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun

- - - Eklendi - - -

Beyler gene olmadı yardım edin lütfen LeoFrankLy arkadaşımızda kapalı lütfen yardım

tufan_81

Üye
teamwiever varsa halledelim kardeşim. bende c5-03 kullanıyorum

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman yapabiliriz kardeşim bide arkadaşın telide var onuda yapabilirmiyiz

- - - Eklendi - - -

Şuan lardım edecek varmı şimdi

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
konu lütfen kilitlensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt