Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
parayla cfw
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pantelli
Üye
Konu Sahibi
parayla cfw
Beyler ben c5 03 v23 için cfw atmak istiyorum ama bu konuda anlatımlar net değil .Acaba konyada parasıyla cfw atan telefoncu varmı?
parasıyla herkes yapar ama onlarında pek anlayacaklarını sanmam. Ben c5-03 ten anlasam teamwear üzerinde sana yapardım ama anlamıyorum. C5-03 için fw çıkaranlara bi danış istersen. Belki yardımcı olurlar.
mahmut4545
Üye
phoenix kullanımı araştır kendin yaparsın kolay.
burakkk97
Üye
teamviewer ile arkadaşlar yardım edebilir
pantelli
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeşim forumda konu pek açıklanmamış flash at deniyo ama açıklama yok benimde pek bilgim yok
c5-03 hakkında hiçbir bilgim yok. C5-03 e Flaş atmayıda bilmiyorum bu yüzden. Dediğim gibi fw yapanlara danışmanı öneririm. Belki yardımcı olurlar. Şansını dene.
phoenix 2012yle atcan
Mobilden uzun uzun anlatamayacam
Symbian türkiye'de c5 03e cfw atmak diye blog vardı
HakaN-06
Üye
Dostum telefoncular cfwnin ne olduğunu bilmiyor zaten 2 dakika sürmeyen bir işlem için para verilmez.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda var detaylı anlatım
pantelli
Üye
Konu Sahibi
Sağol bu acayip kolaymış peki bununla istediğim cfwnin dosyalarını nasıl eklicem
goktas19
Üye
Flash konusunda benim o kadar çok konum var yandaki istatikler olmasa haberim bile olmazdı o kadar konudan Neyse benim açtıgım konuları biraz araştırırsan (detaya inmen lazım ama) aklana gelecebilecek çogu cevap bulaiblirsin
LeoFrankLy
Üye
Bana özeldn ulaş teamwiewer la 2 dk da yüklüyüm sana
pantelli
Üye
Konu Sahibi
Çok sağolun
- - - Eklendi - - -
Beyler gene olmadı yardım edin lütfen LeoFrankLy arkadaşımızda kapalı lütfen yardım