Paranoyamı yapıyorum yoksa olabilrmi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2pacın dövmesi

Üye
    Konu Sahibi
Paranoyamı yapıyorum yoksa olabilrmi ???
ben liseye geçtim ve aklıma birşey çok takılıyo .. bundan yaklaşık 2 sene önceydi burnumu sıkmaya başlamıştım iki parmağımın arasına alıp sıkıyodum felan annem sıkma olum kocaman burnun oluyo diyodu bende bıraktım ama 1-2 ay sıkmıştım tik gibi bişey olmuştu şimdi büyük bi burnum var ve burnumun büyük olmasının sebebi sıkmam diye düşünüp duruyorum çok pişman oluyorum niye sıktım mal gibi burnumun şeklini bozdum diyorum sıkmasaydım şimdi güzel bir burnum olurdu diyorum artık aklımda hep bunlar olmaya başladı kafama çok takıyorum yaşamaktan zevk alamıyorum acaba burun sıkınca büyürmü yoksa ben boşamı paranoya yapıyorum kendimi suçluyorum hepppp sizce sıkınca büyürmü burun ya

av.AK

av.AK

Üye
burnunu çek bakalım

cukuleaks

Üye
Yaw gerçekmi yazıonuz şakamı anlamıorm ama böle şeleri enden kafaya takıonuz? Bende 2 haftada 1 oluyor bekliyorum geçiyor. Bu kadar basit yaw....

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
benim bi arkadaş vardı oda burnunu senin gibi sıkıyordu ve gittikçe burnu büyümeye başladı artık adam o burunla insan içine çıkamıyordu. hatta burnunda adam var diyebiliriz... neyse işte dün helvasını yedik :ağlarım:

paradox07

paradox07

Üye
benim bi arkadaş vardı oda burnunu senin gibi sıkıyordu ve gittikçe burnu büyümeye başladı artık adam o burunla insan içine çıkamıyordu. hatta burnunda adam var diyebiliriz... neyse işte dün helvasını yedik :ağlarım:

sen böyle devam edersen konuyu açan arkadaşın helvasını da yeriz :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaşım,geçen geçmişte kaldı belki burnunu sıktığından oldu belki de olması gerektiği için öyle oldu.onu Allah bilir,dediğim gibi geçti artık,pişman olursun en fazla,daha da geçmişe dönüp de hayatını tekrar yaşayamazsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt