Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paramın boşa gittiğini düşünüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
Paramın boşa gittiğini düşünüyorum
Xperia u almıştım eylülde o günden beri gece veya. gündüz çekimlerde netleme çok uzun sürüyor buu sizdede varmı netleme geceleri 7-8 saniye sürüyor netlese neyse netlemiyorda sorun olduğunu düşünmeye başladım
KinG Tornado
Üye
Geçmiş Olsun
Invoke
Üye
%99 yazılımsaldır. Cyber-shotlı olan modlar var. Yükle gitsin. Yani kamera uygulaması değiştir, ama google playdekilerle değil xdadan telefonuna uygun modu bulup yükleyeceksin. Xperia Z'nin kamerası filan =P
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
sağol da kardeşim varmı sizde şimdi Video çekicem ve Size göstericem yarın videoyu paylaşırım
Invoke
Üye
Ne var mı ben de ? Sorun mu? Cyber-shot mu?
Sorun yok.
Cyber-shotta önceden vardı. Artık P.A.C Rom kullanıyorum içindeki kamera programından memnunum.
- - - Eklendi - - -
ICS mi kullanıyorsun? GB mi?
Z alıcam diye konu açmıştın? Vaz mı geçtin?
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
z alıcam da bu telefonu babama vericem rom. falan yüklemek istemiyorum şimdi adam kullanamaz alır benden z yi :-)
- - - Eklendi - - -
bide ıcs kullanıyorum
Febris
Üye
arkadaşın dediği gibi rom yükle o düzelir kullanım zorlaşmaz merak etme ona alışır öyle gider
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
hmm o zaman şöyle güzel bi rom kurayım ROM ismi tavsiyeleri verirmisiniz xda da çook fazla varda JB romu sanırım tam oturmamış bazı hatalar varmış iyi bi rom olsun
HeavyXS
Üye
Bana da kamera uygulaması verin ya . S3 den kötü çekiyor kamera deli etti beni . Biri 12 biri 13 civarı olsa 12 , 13 ü geçse neyse. 8 mp , 12 yi nasıl geçer ya. Rootsuz ne yapabilirim ? Çekim modları da ayarlıyorum gene kötü .
Bana da kamera uygulaması verin ya . S3 den kötü çekiyor kamera deli etti beni . Biri 12 biri 13 civarı olsa 12 , 13 ü geçse neyse. 8 mp , 12 yi nasıl geçer ya. Rootsuz ne yapabilirim ? Çekim modları da ayarlıyorum gene kötü .
Hiç anlamıyorum. :S Nasıl kötü? :S
Kamera programı çok bir şey değiştirmez aslında arkadaş odaklanamıyor 7-8sn bekliyor demiş, ondan dedim yazılımsaldır diye.
Ama önce root yapmanız lazım. Sonra CWM yüklemeniz lazım. Sonra Google: "Xperia S Camera Mods Xda" vb şekillerde aratın. ya da XDA girin Xperia S bölümünde kurcalayın ne bulursanız. Alttaki yorumlara bakın ona göre yapıştırın. Böyle böyle zevk alırsınız telefondan.
Custom rom için bootloaderı açmak da gerekir**
- - - Eklendi - - -
Gerçi bu işlerde megapixel değil lens önemlidir... S ve S3 kamera karşılaştırmalarına bakın, sizin ki çok farklıysa sorun vardır.
HeavyXS
Üye
Kamera çok güzel çekiyor . Dur atayım hatta bir tane . Ama aynı yeri çekiyoruz 2 tane, biri s3 biri ben. benim telefona atıyor arkadaş çektiği resmi. benimkini zoomluyoruz bozuluyor onunki bozulmuyor . bir süre sonra tabi bozuluyor da tabi benimki daha erken bozuluyor . Arkadaşda bir de amoled ekrandaki gibi resim canlılıgı var . Arkadaşın resimlerin boyutu da fazla .
Edit : Buyur resim
Invoke
Üye
S ile mi çektin bunu bence kötü değil...
Neresi burası?
- - - Eklendi - - -
İyice zoomlayınca çok bozuluyor, ama olur o kadar... Arkada ne yazıyor B..frasd** Belediyesi? **yam Dondurma...
- - - Eklendi - - -
Yanında da vodafone var =P
HeavyXS
Üye
Avanos avanos fazla arama
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
Rom ismi verirmisinizz
Invoke
Üye
U için bilmiyorum ki: xdadan bak işte, ama cynagon iyidir klasiktir... PAC varsa olabilir, ben kullanıyorum. Ultimate HD kullandım Rayde güzeldi(performanstan çok tip yapıyor, u için var mı bilmiyorum ama bakın işte.)