Revengeful
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ne davulcusu lan daha erken
Ahahaha aynenArkadaş korsanlara denk gelmiş galiba, iyi ki kapıyı açmamış
Kulaklık takama çok kötü oluyor biraz haklı gece gece bn ne güzel şarkımı dinleyip sahura kadar oturuyorum sonra çalmaya başlıyorlar sinir oluyorum birde öyle bir çalıyor ki nereye giderse gitsin sesi geliyoşarkının sesini de açamıyorm evdekiler rahatsız olmasın diye bir de gece saat 2 de geçiyor
bn öyle sevmiyorum 5+1 de sürekli dinleyince kulaklıklar kalitesiz geliyoKulaklık tak
Başa gelen çekilir sanırım yaşadığın bölgedr evler yakın.bari mani okusun
bn öyle sevmiyorum 5+1 de sürekli dinleyince kulaklıklar kalitesiz geliyoama mecbur alsam kaliteli kulaklık en az 200 tl 1 ay için vermiş olacam
evler yakın mı toplasan yan evde amcan var onu geç 3 ev var yakındaBaşa gelen çekilir sanırım yaşadığın bölgedr evler yakın.
En azından biraz saygımız olabilirdi. Güzel çalmayabilir, ortada bir emek var. Adam emeğinin hakkını istiyor. Bu gayet normal bir durum değilmidir ? Türkiye genelinde şu ana kadar maniyle çalan çok az davulcu vardır. Genellikle davulcular eğitilir.. boş bırakılmaları o bölgede ki belediyenin hatası.Yahu arkadaş yıl olmuş 2014 hala para istemeye geliyorlar.. Kalkacak adam alarmını kuruyor ya da uyumuyor bile... Tamam gelenektir buna saygım var ama eskiden mani okunurdu ve güzel çalınırdı. Bizim burada çalanlar bildiğin ölüm marşı çalıyor.. İnsanın için kararıyor. 5 dk sonra Azrail gelip beni alacak gibi hissediyorum arkadaş bu kadar mı iç karartıcı bir ritim olur.. Şimdi geldi bir tanesi kapıyı açmaya tenezzül etmedim.
Sizin davulcu hoparlörden çalıyor demek kievler yakın mı toplasan yan evde amcan var onu geç 3 ev var yakında
evin ilerileri ev dolu tam yerine kurmuşuzSizin davulcu hoparlörden çalıyor demek ki3 ev için sokağa girilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?