Para isteyen ramazan davulcuları..

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Para isteyen ramazan davulcuları..
Yahu arkadaş yıl olmuş 2014 hala para istemeye geliyorlar.. Kalkacak adam alarmını kuruyor ya da uyumuyor bile... Tamam gelenektir buna saygım var ama eskiden mani okunurdu ve güzel çalınırdı. Bizim burada çalanlar bildiğin ölüm marşı çalıyor.. İnsanın için kararıyor. 5 dk sonra Azrail gelip beni alacak gibi hissediyorum arkadaş bu kadar mı iç karartıcı bir ritim olur.. Şimdi geldi bir tanesi kapıyı açmaya tenezzül etmedim.

Tepkiler: ogzhnoTr ve B.A.R.O.N

Türk-X

Üye
Dediğin gibi mani okusalar gelenek daha canlı kalır ama sonuçta adam gece gece tüm mahalleyi dolaşıyo bence bahşişi hak ediyolar.

Dipnot: Daha bahşiş için erken değil mi ? Sana gelen korsan davulcu olmasın

Tepkiler: Toprak47

MaxipmaN

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Toprak47

EroL

Emekli Yönetici
Ne davulcusu lan daha erken

Tepkiler: ogzhnoTr
ama çok kötü oluyor biraz haklı gece gece bn ne güzel şarkımı dinleyip sahura kadar oturuyorum sonra çalmaya başlıyorlar sinir oluyorum birde öyle bir çalıyor ki nereye giderse gitsin sesi geliyo şarkının sesini de açamıyorm evdekiler rahatsız olmasın diye bir de gece saat 2 de geçiyor

Tepkiler: ogzhnoTr ve B.A.R.O.N
Kulaklık tak

Tepkiler: SoulsEagle
Ben pencereyi kapatıyorum ses gidiyor ama davulcu bizim buraya giremiyor köpekler sağolsun bk köpek at sokağa tamamdır

Vala gelmediler.dahada erken zaten gelirsede 1 2 tl veriyorum zaten

gündüz vakti istediğim zaman son ses film izliyorum kimse birşey demiyor

messevim

Üye
En azından biraz saygımız olabilirdi. Güzel çalmayabilir, ortada bir emek var. Adam emeğinin hakkını istiyor. Bu gayet normal bir durum değilmidir ? Türkiye genelinde şu ana kadar maniyle çalan çok az davulcu vardır. Genellikle davulcular eğitilir.. boş bırakılmaları o bölgede ki belediyenin hatası.

Tekrar dediğim gibi, saygı göstermek öncülüğümüz olsun.

Tepkiler: B.A.R.O.N
korsan olup olmadığını nasıl anlarız ?