Papağan besleyenler.Yardım Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Papağan besleyenler.Yardım Lütfen.
ii geceler ark lar.Papağanım wardı küçükken ve öldü :( yaklaşık 7 sene fln geçti.tekrardan almayı düşünüyorum.
ama JAKO , Sultan ve Cennet papağanı diyolar en güzelleri.bunlardan birini almayı düşünüyorum baktım fotolarına.Hatırladıgıma görede göz lerine bakmam gerekti sarı olunca yaşlı oludu koyu olunca genç.Ama fiyat bakımından araştırıyorum.
Ve en çok kelime haznesi hangisinde olur ? konuşmalarını cok seviyorum ilgilenebilirim her gün rahatça ilgisiz kalmıcak.Sizce tavsiyeniz ne olur ?

Birde aylık masrafı ne kdr bu dönemde ort. ? kafes war yiycekleridir,ilacıdır ws..

Şmdiden saolun.

JayJayyy

Üye
konuşmaya en yatkın olanı gri olanlardır

One907

One907

Üye
Cennet papağanı hediye gelmişti bir ara bana.Çok aşırı tiz bir sesi var ama uysallaşması uzun sürmediğinden kısa bir sürede ailenden biri gibi oluyor..Görünüşü de hoş rengarenk...Ayrıca çok akıllı bir kuş türü fakat konuşması biraz zor(çok ilgilenmek gerekiyor konuşabilmesi için)...Her kuş gibi günde 1-2 defa dışarı çıkarmamak gerekiyor.Bu tür kuşların sürekli kanat egzersizi yapması gerekiyor(kafeste 4 dönüyorsa mutlaka dışarı çıkarman gerekiyor)...Asla ve asla evde tek başına bırakma kuşunu(Farklı farklı yerleri gezdirmeye çalış)..O zaman bunalır senden uzaklaşır ve sık sık pencere kenarlarına gider kaçmak amaçlı..

Bunlar bende tecrübe olduğu için yazdım..Kuşu 5 defa kaçırdım(nedeni ise üstte yazdıklarımı yapmamam-yapamamam) 4ünde yakaladım(daha doğrusu kendisi geldi :D) kafesini görünce hop diye üstüne atlıyordu...5.sinde akşama doğru kaçmıştı hava iyice kararmıştı bırakmak zorunda kaldım...

Sultan türü de benim bir arkadaşımda vardı..O tür papağanlar çok büyük oluyor dolayısıyla masrafları da büyük fakat konuşması kolay demişti arkadaşım bana..Seçimi sen yap...

Umarım yazdıklarım işine yarar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt