"Panik yok!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Panik yok!"
Fenerbahçe, Bursaspor beraberliği ile liderlik koltuğunu kaybedip Trabzonspor'un iki puan arkasına düşerken Samandıra Tesisleri'nde bir araya gelen sarı-lacivertli futbolcular, teknik heyetle yaptıkları sohbet toplantısında "Paniğe gerek yok. Şampiyon olacağımıza inancımız tam. Biz dokuz puan farkı kapatmış bir takımız, iki puanlık fark bizi korkutmaz" ifadelerini kullandılar.

Bursaspor karşısında özellikle oyunun ikinci yarısında çok iyi bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe'de, futbolcular ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, düş kırıklığı yaşadıklarını belirtirken, 10 maçlık galibiyet serisinin bozulmasına da futbolcular ilginç yorumlar yaptılar.

Fenerbahçeli futbolcuların, galibiyet serisinin kendileri üzerinde baskı yarattığı görüşünde birleşip, teknik sorumlu Aykut Kocaman'a "Kalan maçlarda daha rahat olacağız, seri sürdürmek gibi bir sorunumuz kalmadı" dedikleri öğrenildi.

Öte yandan sakatlıkları ve tedavileri devam eden oyunculardan Emre Belözoğlu'nun, spor toto süper ligin 28. Haftasındaki Eskişehirspor maçında oynaması bekleniyor.. Ağrıları azalan milli futbolcunun maçtan önce kontrolden geçeceği ve son durumunun netleşeceği öğrenilldi.

Fenerbahçe'de arka alt adalesinde bir kez daha yırtık tespit edilen Selçuk'un ise en az bir hafta daha takımdan ayrı kalacağı açıklandı ve tedaviye olumlu yanıt vermesi halinde antrenmanlara başlayacağı bildirildi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt