PriZm
Üye
evet hard format attım ve hafıza kartını biçimlendirdim fakat bu fw de sensör ayarlarında oto ekran döndür yok onu nerden kapatabiliriz ?
Kardeş Menüden Ev ekranına - ev ekranından menü ye bence kasma olmasın diye efect koymamıstır.bu nasil sorunsuz fw ?? kastorpatchi gerektiren tema effectlerini dogru düzgün kullanamiyoruz.cünkü kastor patchi aktif olmuyorr.
ayrica menuden ev ekranina dönerken effect yok.
sorunsuz anlayisiniz buysa; calismalarinizdan dolayi tebrik ederim
Arkadasim bu islemi yapmak cok kolay ama bulmak ugrastiriyor sarkiya gore liyric yani .lrc uzantili sarki sozu bulup indiriyorsun mp3 dosyasi ile ayni isimde olcak aynen avi filim ve alt yazisi gibi yani unutmadan sonunda kesinlikle .lrc yazmali dosyanin bukadar....ve sarkiyi bulun muzik calrdan simdi calinana gecip hem okuyun hem dinleyin....begenen tesekurde ede bilir...
Kardeş Efect konusunda kasmaların %60 ı menüye giriste oluyor daha önceden biliyorum bunune alakakasma olacak olsa heryerde olur.
yarım yamalak effect mi olur ??
bende bikaçtane lrc uzantılı dosya var peki onları nasıl müziklere entegre etcem(Garip bir soru oldu özür )
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş Efect konusunda kasmaların %60 ı menüye giriste oluyor daha önceden biliyorum bunu
Kardeş onun için Symbian v9.4 Sistem bölümünde bi program var adni menüpls mı neydi ona bi göz at istersensarki adiyla lrc uzantili dosyanin adi ayni olacak ve ayni klasörde bulunacak.mp3 e eklemek bu yonteme göre uzun.
bide bu effectleri nasil acabilirim ? yani ana menuye donerkende effect olsn istiyorum nasil yapcm ?
Tmm dır kardeş yaptım Yeşil yeşil yazılar önümden geçmeye başladımp3 ile lrc uzantili dosyayi ayni klasorun icine at ole dene kusura bakma bnde alinti yaptim kendim denemdm haberin ola .d
Kardeş o dediğin bugların hepsi bütün c6 cfw lerinde var:S şimdi dosyaları düzenlerken kopyalanacak yeri seçeceğim mesala kinetic scrl. ile kaydırdım kaydırma bitince ekran göz kırpar gibi o pencereyi birdaha açar gibi oluyor çok çirkin oluyorbirde ekran bekleme süresi dolunca ekran kararıyor medya - yeşil - kırmızı tuşlar yanık oluyor beyaz sönüyor bu kasıtlı yapılmış bişeymi ?
Senin dediğin gibi zamanında bende ben jafa jaf bana möm möm bakıyordukok saol bilgilendirme için bu gün bana çok yardımcı oldunsen olmasan şimdi hala jaf bana ben jafa bakıyor olacaktım
bi bakalım...dosya yöneticisinden bi müzik açınca geri geldim ana menüdeyim bu bugmu yoksa bendenmi kaynaklanıyor herkeste varmı ?
No problem.neyse o kadarda önemli değil. saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?